Sistemul Robotic NAVIO
Ce este sistemul robotic Navio?

Este una dintre cele mai moderne metode de tratament pentru a combate calcifierea traumatica si/sau spontana(primara) la nivelul genunchiului. Robotul Navio pentru genunchi este utilizat pentru protezele care nu inlocuiesc intregul genunchi.

In timpul operatiei, datele si anatomia pacientului sunt incarcate si prezentate in format digital. Aceste date tridimensionale, speciale pentru pacient, sunt luate si prelucrate de catre chirurg pe computer iar pacientul este astfel dotat cu componentele protezei in marime potrivita pentru anatomia lui.

Software-ul echipamentului permite detectarea structurilor anatomice ale genunchiului pentru fiecare pacient in parte si creeaza o imagine a tesuturilor moi, iar cu ajutorul valorilor si calculelor determinate, ajuta chirurgul la plasarea implanturilor in forma cea mai potrivita si echilibrata.

Aceasta tehnologie tridimensionala avansata a robotului Navio, mai pe scurt, transforma caracteristicile anatomice ale pacientului intr-un plan chirurgical virtual. De asemenea, dispozitivul permite vizualizarea tesutului cartilaginos deteriorat, fara a fi necesara o incizie, si conceperea planului de remodelare sau doar de verificare, in functie de situatie. Acest lucru reduce toate erorile de modificare sau remodelare a tesutului ce pot aparea si nu pot fi recuperate in timpul unei operatii.

Află mai multe despre ortopedie, traumatologie și despre metodele de diagnoză și tratament disponibile in spitalele partenere Travel Medical >>

Avantajele colaborarii cu Travel Medical

PRET

Prețuri mai mici sau cel mult egale cu cele oferite de spitale

DOCUMENTE

Transmiterea gratuită a documentelor medicale

CONSILIERE

Second opinion și consiliere medicala gratuită

ORGANIZARE

Organizarea completă a deplasării (avion, hotel etc.)

TRANSPORT

Transport gratuit intre spital, hotel și aeroport

TRADUCERE

Traducerea documentelor medicale în și din limba engleză (gratuită în unele cazuri)

Pentru toate detaliile necesare in cazul unui transplant de ficat nu ezitati sa ne contactati