Diagnosticarea Cancerului de San

Bolile țesutului mamar, în mare parte datorate cauzelor hormonale tind deseori să fie cauza cancerului mamar, una din 10 femei fiind diagnosticate în acest sens. Tehnologiile de ultimă oră joacă un rol important în eradicarea cauzelor acestor simptome. In acest fel, pacientele sunt diagnosticate într-un timp foarte scurt şi astfel sunt reduse durerile.

Sânii sunt supuşi unor schimbări lunare, sub influența hormonilor. Deşi cancerul este prima boala care ne vine in minte, atunci cand este vorba de bolile mamare, există şi multe alte boli care pot afecta sânii. Prof. Dr. Cihan Uras, chirurg general la Clinica Acıbadem Maslak relatează că printre bolile țesutului mamar, cele mai des întâlnite sunt fibroadenomul, fibrochistul, secrețiile mamare, infecțiile, mastalgia şi cancerul mamar.

Conform Prof. Dr. Gül Esen, medic radiolog la Clinica Acıbadem Maslak, femeile cu vârsta de peste 40 de ani necesită un control anual ce presupune o mamografie, chiar şi în cazurile în care nu există simptome. Pe de altă parte, tehnologiile de inaltă performanța ajută cadrele medicale în depistarea precoce a bolilor țesutului mamar: ultrasonografia 4D utilizată pentru prima dată in Turcia în Clinica Acıbadem Maslak ajută în diagnosticarea cancerului mamar cu o acuratețe apropiata de 100%. De asemenea, tomosinteza, masa pentru biopsie stereotactică şi biopsia asistată de vacuum inlesnesc diagnosticarea unor posibile boli ale sânului.

Află ce spun pacienții ce au beneficiat de tratamente oncologice la ACIBADEM >>

Prof. Doctor Gül Başaran – specialist oncolog – despre diagnoza și tratamentul cancerului de sân la ACIBADEM

Radiografie cu MAMMOMAT Revelation

Există momente în viața unei femei care au puterea de a schimba viitorul. În tehnica mamografiei, acuratețea imaginii este esențială pentru ca viitorul acelei femeii să fie unul bun. Pacientele pot avea totală încredere în noul echipament MAMMOMAT Revelation.

mamografie cu Mammomat Revelation

MAMMOMAT Revelation este o tehnologie de ultimă oră în domeniul mamografiei.

Noul echipament mamografic MAMMOMAT Revelation asigură acuratețea diagnosticului prin caracteristica unică de tomografie cu lărgimea unghiului de 50°.

În îngrijirea sânului, acuratețea examinării poate fi esențială pentru sănătatea femeii. Noul echipament mamografic MAMMOMAT Revelation atinge cea mai mare rezoluție de adâncime prin tehnologia unică de Tomosinteză mamară HD 50°.

Diagnostic de înltă precizie – Permite medicului să ia decizii prompte mulțumită combinației tomosintezei cu unghi larg 50° cu cele mai noi tendințe din tehnologie.

Află mai multe despre mamografia cu MAMMOMAT Revelation și despre beneficiile acestei tehnici în ceea ce priveste diagnosticarea cancerului de sân >>

Mamografia digitala cu tomosinteza

mamografie digitala cu tomosinteza

Mamografia digitală cu Tomosinteză crează o imagine tri-dimensională a sânului folosind raze X. Este o tehnică foarte nouă și este disponibilă în puține centre, printre care și ACIBADEM Healthcare Group.

Tomosinteza este o metodă pentru producerea de imagini ale unor secțiuni paralele prin organul investigat, folosind un sistem radiografic general cu raze X și un detector digital direct.

Tomosinteza tridimensională este un pas evolutiv important în imagistica medicală. Această tehnologie furnizează o serie de imagini plane din unghiuri de proiecție diferite, pentru a produce, prin reconstrucție digitală imagini de înaltă rezoluție ale unor secțiuni ale corpului.

Tomosinteza prezintă avantaje fată de alte metode imagistice in:

  • Imagistica toracică
  • Mamografie
  • Ortopedie
  • Brahiterapie
  • Imagistica dentară
  • Nefrologie

Află mai multe despre mamografia digitală cu tomosinteză și despre beneficiile acestei tehnici în ceea ce priveste diagnosticarea cancerului de sân >>

IORT: Radioterapie Intraoperativa

IORT: radioterapie într-o singură doză aplicată în timpul operației – alternativa modernă, sigură și rapidă la radioterapia clasică a cancerului de sân .

Radioterapia Intraoperativă IORT – în cazul cancerului de sân, reprezintă o nouă dimensiune a utilizării radioterapiei în tratarea cancerului concomitent cu conservarea sânului.

În cazul pacientelor cu cancer de sân care optează pentru operatia de lumpectomie (rezectie parțială a sânului), tehnica modernă de radioterapie intra-operativă – IORT reprezintă o alternativă practică și sigură la terapia standard de iradiere a sânului. Radioterapia IORT, adică O SINGURĂ DOZĂ DE IRADIERE APLICATĂ ÎN TIMPUL OPERAȚIEI poate înlocui tratamentul clasic de radioterapie care inseamnă iradiere zilnica pentru o perioadă de aproximativ 4-7 săptămâni.

Avantajele colaborarii cu Travel Medical

PRET

Prețuri mai mici sau cel mult egale cu cele oferite de spitale

DOCUMENTE

Transmiterea gratuită a documentelor medicale

CONSILIERE

Second opinion și consiliere medicala gratuită

ORGANIZARE

Organizarea completă a deplasării (avion, hotel etc.)

TRANSPORT

Transport gratuit intre spital, hotel și aeroport

TRADUCERE

Traducerea documentelor medicale în și din limba engleză (gratuită în unele cazuri)

Pentru toate detaliile necesare nu ezitati sa ne contactati