travel medical - partener Acibadem Hospitals Group

Despre cancerul de sân

Cancerul de sân înseamnă, pe scurt, atunci când celulele încep crească anormal și se reproduc fară control. Aceste celule formează o masă tumorală benignă (necanceroasa) sau malignă (canceroasă). Cancerul de sân reprezintă tumoarea de tip malign ce începe crească în lobii sânului și se poate răspândi și în alte parti din corp (metastaze).

Simptome:

Semnele inițiale ale cancerului de sân se pot mai degrabă simți decât vedea. În general se manifesta printr-o umflatură sau nodul ce se poate palpa. De multe ori aceasta poate trece neobservată și de aceea este recomandat screening-ul anual. Dacă este detectat din timp, cancerul de sân are șanse foarte mari de tratament.

De ce să alegeți Travel Medical?

Travel Medical consiliază orice problemă medicală și facilitează rezolvarea ei în Turcia, oferind o suită full-service:

  • a doua opinie medicală gratuită
  • prioritizarea consultațiilor și oferte avantajoase
  • organizare integrală (bilete, hotel, transport între acestea)
  • traducător / însoțitor permanent

De ce să alegeți Turcia?

  • distantă de aprox. 45 min. cu avionul
  • analize și echipamente ce NU se găsesc în Romania
  • echipe medicale recunoscute international
  • echipamente de ultimă generație

Ce spun medicii din spitalele partenere:

Conform Prof. Dr. Gül Esen, medic radiolog la Clinica Acıbadem Maslak, femeile cu vârsta de peste 40 de ani necesită un control anual ce presupune o mamografie, chiar şi în cazurile în care nu există simptome. Pe de altă parte, tehnologiile de inaltă performanța ajută cadrele medicale în depistarea precoce a bolilor țesutului mamar: ultrasonografia 4D utilizată pentru prima dată în Turcia în Clinica Acıbadem Maslak ajută în diagnosticarea cancerului mamar cu o acuratețe apropiata de 100%. De asemenea, tomosinteză, masa pentru biopsie stereotactică şi biopsia asistată de vacuum înlesnesc diagnosticarea unor posibile boli ale sânului.

Află ce spun pacienții TRAVEL MEDICAL >>

Prof. Doctor Gül Başaran – specialist oncolog – despre diagnoza și tratamentul cancerului de sân la ACIBADEM

Echipamente utilizate:

MAMMOMAT Revelation

MAMMOMAT Revelation este o tehnologie de ultimă oră în domeniul mamografiei. Acesta asigură acuratețea diagnosticului prin caracteristică unică de tomografie cu lărgimea unghiului de 50°, atingând una dintre cele mai înalte rezoluții în domeniul diagnosticării cancerului de sân.

Află mai multe despre mamografia cu MAMMOMAT Revelation >>

Mamografia digitală cu tomosinteză

Mamografia digitală cu Tomosinteză crează o imagine tri-dimensională a sânului folosind raze X. Tomosinteză este o metodă pentru producerea de imagini ale unor secțiuni paralele prin organul investigat, folosind un sistem radiografic general cu raze X și un detector digital direct. Este o tehnică foarte nouă și este disponibilă în puține centre, printre care și spitalele partenere TRAVEL MEDICAL din Turcia.

Află mai multe despre mamografia digitală cu tomosinteză >>

IORT: Radioterapie Intraoperativă

IORT înseamnă radioterapie într-o singură doză aplicată în timpul operației – alternativa modernă, sigură și rapidă la radioterapia clasică a cancerului de sân. În cazul pacientelor cu cancer de sân care optează pentru operația de lumpectomie (rezecție parțială a sânului), tehnica modernă de radioterapie intra-operativă – IORT reprezintă o alternativă practică și sigură la terapia standard de iradiere a sânului. înseamnă o singură doza de iradiere aplicată în timpul operației, ce poate înlocui tratamentul clasic de iradiere zilnică.

Avantajele colaborarii cu Travel Medical

PRET

Prețuri mai mici sau cel mult egale cu cele oferite de spitale

DOCUMENTE

Transmiterea gratuită a documentelor medicale

CONSILIERE

Second opinion și consiliere medicala gratuită

ORGANIZARE

Organizarea completă a deplasării (avion, hotel etc.)

TRANSPORT

Transport gratuit intre spital, hotel și aeroport

TRADUCERE

Traducerea documentelor medicale în și din limba engleză (gratuită în unele cazuri)

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați