travel medical - partener Acibadem Hospitals Group

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

Buna ziua!

Am avut noroc ca v-am apelat pentru acea calatorie medicala la Spitalul Acibadem din Istanbul. Totul a decurs perfect, de la rezervare hotel, transport intre hotel si spital, si programare consultatie. Echipa medicala cu care am interactionat  ne-a tratat cu atentie si profesionalism. Aveti acordul meu de a impartasi experienta mea cu alte persoane interesate.

-Plumbu Spiridon

Ga-68 PSMA PET

In primul rand vreau sa multumesc doamnei Leila Mihai pentru tot devotamentul de care a dat dovada si ajutorul acordat de fiecare data. Traducatoarea de la Acibadem ne-a surprins placut,un om extraordinar, iar Prof. dr. Gamze Erfan ne-a schimbat viata intr-un mod pozitiv.                                                                
Totul este foarte bine organizat pana la cel mai mic detaliu.

Voi apela cu cea mai mare incredere de fiecare data cand voi avea nevoie.

Multumesc mult Travel Medical Solutions, multumesc mult Acibadem!

-Oros Alina

Scrisoare de multumire

Travel Medical Solutions,

Va multumesc pentru gandurile bune pe care le-ati indreptat spre un om care nu poate sa aiba decat cuvinte de maxima multumire pentru eforturile Dv-stra, in ceea ce priveste implicarea si rezolvarea problemelor de sanatate ale mele. Inca de la inceputul colaborarii noastre si pana in ceasul de fata, afirm cu toata aprecierea ca sunt foarte multumit de felul in care am fost ascultat, consiliat si indreptat spre specialistii medicali din Istanbul. Consider ca eforturile Dv-stra de  a-mi rezolva problemele de sanatate din 2017 si pana astazi, de a tine o legatura stransa intre mine si medicii turci , au facut ca in aceste momente sa pot scrie aceste lucruri. 

      Doresc ca relatia dintre mine si societatea Dv-stra sa continue in aceleasi conditii deoarece imi insufla un aer de siguranta, stiu ca orice problema aparuta si impartasita cu Dv-stra va gasi rezolvarea. De aceea va doresc sanatate, putere de intelegere al tuturor celor care apeleaza la Dv-sta si sa duceti mai departe rabdarea cu care ascultati acesti oameni bolnavi!!!

Cu deosebita stima si consideratie,

-Baia Mare, Gheorghe Rotar

Ga-68 PSMA PET

Draga Travel Medical,

A fost cea mai frumoasa experienta și cea mai completa colaborare ce am avut o. Promptitudine, solicitudine, în toate demersurile comune având un singur scop, satisfacerea colaboratorului. Aceasta relație este omenie și compasiune fata de client. În concluzie o colaborare extraordinara. 

-Ovidiu Flesariu

Oncologie si Radioterapie

Din 2018 sunt pacient al spitaleleor ACIBADEM. M-am tratat și mă controlez periodic la acești medici care mi-au salvat viața și care acum mă țin în echilibru.
Multumesc domnului doctor Bozkurt și domnului profesor Enis Ozyar pentru grija și atenția cu care mă tratează întotdeauna.

Mulțumesc și felicit echipa TRAVEL MEDICAL care mi-a stat aproape și care mă ajută cu tot ce este necesar.

-Ion Zancov

Scrisoare de mulțumire către

Draga Travel Medical,

Aș dori să vă mulțumesc din suflet vouă și întregii dvs. echipe de la Acibadem Atakent pentru calitatea și integritatea dvs. ca profesioniști din domeniul sănătății, care au avut grijă de tatăl meu.

Când am știut că tatăl meu trebuie să lupte cu cancerul de prostată, am căutat personal un chirurg
și o clinică care l-ar ajuta cu examenele și eventuala intervenție chirurgicală. Auzisem despre Acibadem. Odată am cercetat despre curriculum-ul tău și reputația ta de chirurg și, de asemenea despre clinică, știam că am găsit cea mai bună opțiune pentru tatăl meu. Eu însumi supraviețuitor al cancerului, știu cât de important este să ai încredere în echipa ta medicală. Toată recunoștința mea pentru toată îngrijirea excelentă pentru tatăl meu. Apreciem bunătatea și
abilitatea chirurgului. De asemenea, vă mulțumesc pentru toată echipa dvs. de la Acibadem Atakent din Istanbul.

În primul rând, Leila Mihai și Denisa Popa în România. Amândoua au fost foarte amabile și chiar au ajutat enorm cu procedurile administrative pentru a ajunge rapid la Acibadem. Apoi, echipa de asistență medicală Acibadem de la aeroport. Ei, de asemenea, au fost foarte prietenoși și ne-au primit cu amabilitate in Istanbul. Apoi, a fost Tungeai Ahmet, care a fost într-adevăr mai mult decât un interpret. Îi păsa de noi pe tot parcursul șederii noastre la Istanbul și a monitorizat constant starea de sănătate și confortul tatălui meu. El ne-a răspuns la îndoieli și ne-a ajutat să comunicăm corect cu întreaga echipă. El este cu adevărat o persoană foarte generoasă și grijulie.
De asemenea, întreaga echipă, medicul asistent și asistentele m-au făcut să mă simt încrezător că tatăl a fost foarte bine îngrijit și a primit cea mai bună îngrijire medicală posibilă.

Mulțumesc pentru amabilitatea și respectul pe care i-ai arătat-o ​​tatălui meu. Voi și personalul dvs. ați făcut o diferență atât de mare pentru noi. Vă rugăm să nu ezitați să împărtășiți această scrisoare întregii echipe.

-Alexandru Gerea

Chirurgia prostatei prin metoda daVinci

Buna ziua,

Totul este foarte bine. Echipa de un profesionalism minunat! Multumesc pentru tot!

-Anca Murariu

Gammaknife

Va multumesc pentru tot.
A fost foarte bine. Totul a decurs conform programului. Repetam figura anul viitor cu ajutorul lui Dumnezeu.

-Monica Gorgonetu

Check-up

Toate acestea nu ar fi fost posibile, fara sprijinul eficient, profesional, prompt, cuprinzator, personalizat al dnei LEILA MIHAI, TRAVEL MEDICAL Bucuresti, care a contribuit esential la rezolvarea problemelor mele medicale, prin organizarea programarilor, asigurare, cazare, transport cu avionul, comunicari rezultate, raspunsuri la diferite intrebari, etc.
Recomand cu maxima incredere serviciile TRAVEL MEDICAL / dna Leila Mihai.

-Nicolae Aldea

Chirurgia Prostatei prin metoda daVinci

Doamna Denisa,

în primul rând vreau să vă mulțumesc pentru grija pe care ați arătat-o față de sora mea, Ana Maria și de preocuparea pentru rezolvarea cazului mamei mele.
Admirabil cu câtă grijă v-ați ocupat de pregătirea fiecari deplasări a familiei mele, de primirea documentelor medicale, de cazare, bilete de avion și de tot ce este necesar.
Felicitări pentru serviciile pe care le oferiți!

-Fam. Rarinca

Check up

Organizare deosebita!
Va felicit și recomand prietenilor mei și tuturor sa meargă aici.

Va multumesc voua ca mi-ati dat aceasta sansa spre o viata mai buna. Am fost uimita sa primesc poze din timpul interventiei pentru a vedea cum s-a scos formatiune ce o aveam – era foarte imortant sa fie scasa intraga. Dar nu ma asteptam ca raportul medical sa contine si pozele din timpul inteventiei. Se poate si asa….

Va multumesc enorm! Norocul a fost cu mine tot timpul, echipa de medici minunatiiar iar ajutorul dumneavoastra – Travel Medical nepretuit!

-Gabriela Golea

Sistemul Robotic daVinci

Totul a decurs foarte bine!

Vă mulțumesc pentru tot! Voi vorbi despre serviciile Travel medical cu colegii și prietenii.
Sunteți e o profesionistă desăvârșită și o persoană caldă, deosebită!
A fost neașteptat de usor totul!

Mii de mulțumiri!

-Gheorghița Preda

Oncologie

Multumesc pentru amabilitatea și profesionalismul ridicat al personalului Spitalului Acibadem Atakent Istanbul, care a creat o ambianță specială pentru întreaga mea ședere: 2 – 3 octombrie 2019. Au fost remarcabile si punctualitatea celorlalte servicii oferite: traducător, mașină transport, cazare excelentă, etc.
În plus, subliniez calitatea tuturor aranjamentelor făcute de personalul din București de la TRAVEL MEDICAL. Recomand cu căldură oferta de asistență medicală a Travel Medical și altor persoane.
Felicitări!

Cu pretuire,

-prof. Univ. Dr. Nicolae Neagu

Călătoria, investigația, consultația și explicarea rezultatelor medicale, toate au decurs splendid. Totul a fost la superlativ si vă mulțumesc!

Inca o data….VA MULTUMESC! Zi faina!

-Marius Alin Veselu

RMN intregul corp

Vă mulțumesc frumos pentru sprijinul acordat. Ne-ați fost de mare folos.

Cu deosebită stimă

-Fam. Rață

PET-CT

Multumim mult pentru tot sprijinul!
Operația a fost un succes! Doctorii din România s-au mirat de cât de fină e operația și cicatricea!
Mă simt foarte bine, parcă n-am fost niciodată bolnavă!

-Aurora Iacob

Cancer de san

Mulțumesc încă o dată pentru oportunitatea de a fi evaluat Mihăiță cel norocos gratuit la Bucuresti.
Va multumesc si vă rămân recunoscătoare.

-Bianca Poptean

Rizotomie

Bună dimineața, stimate doamne.

Vă scriu întâi pentru a va mulțumi încă odată pentru excelentele soluții și pentru suportul ireproșabil de care am beneficiat în calitate de client Travel Medical. De asemenea, mulțumiri călduroase domnului Tungeai Omer, care s-a dovedit un om de excepție, nu numai traducător ci și călăuză, ajutor și chiar prieten!
M-am întors în coditii foarte bune, de patru zile, evoluez foarte bine după operație și sper că și în continuare voi simți beneficiile acesteia.
Va mulțumesc pentru oportunitatea oferită și pentru excelenta organizare a întregii mele deplasări la Acibadem! Totul a funcționat perfect, fluent, coditii remarcabile, rezultate pe măsură. Va felicit!

Ca medic va pot confirma (chiar dacă știu că nu aveți reală nevoie) că sunt adevărați profesioniști și că m-am simțit satisfăcut de nivelul consulturilor.

Cu stimă,

-Georgian Tudose

Chirurgia Prostatei cu metoda daVinci

Mulţumesc tuturor celor ce au avut grija de mine in acest demers! Domnul profesor Selcuk Peker este un profesionist şi un om minunat.
Întreaga echipă este de excepţie. Nu incetez sa va recomnd peste tot, doamna Popa. M-ati ajutat cu grija si rabdare, va multumesc!

-O. Tincuta

Gamma Knife

Buna ziua, doamna Denisa

Suntem ajunsi acasă și va scriu sa va multumim. Cel mai important e ca sora mea e foarte foarte bine. Biopsia a ieșit și nici vorba de cancer… cum ni sa spus in vara.
Va mulțumim din suflet pentru tot ce ați făcut pt noi, totul a fost exemplar. Sa va țină D-zeu sanatoasa!

Cu mult respect,

-Mariana Gulea

Ortopedie Oncologica

Acum exact un an ajungeam, dupa multiple investigatii efectuate in Romania, la clinica Acibadem Maslak din Istanbul, pentru procedura de fertilizare in vitro. In tara nu ni se dadusera sperante pentru conceperea unui copil pe cale naturala. Inca de la prima examinare, Dl. Prof. Dr. Tansu Kucuk a identificat un polip intrauterin, despre care ne-a spus ca trebuie eliminat, dupa care este foarte posibil sa raman insarcinata in mod natural. Exact asa s-a intamplat, iar astazi de bucuram de fetita noastra abia venita pe lume.
Multumim domnului doctor pentru profesionalismul impecabil de care a dat dovada si multumim Travel Medical pentru sprijin, indrumare si organizare. O echipa minunata fara de care povestea noastra frumoasa nu ar fi fost astazi aceeasi.

-Cristina Elena Dogariu

Fertilizarea in vitro

Unele lucruri aparent mici fac diferenta.

Am urmat tratamentul si toate indicatiile medicilor din Istanbul; tratamentul il facem in tara, dupa cum stiti dupa indicatiile si schema de tratament si de monitorizare date de dansii.

Aceasta ultima evaluare a iesit bine si ne da multe sperante pentru a privi inainte.

Evaluarea la endocrinologie pe care nimeni nu ne-a sugerat-o pana acum, tratamentul pentru tiroida recomandat au adus multe imbunatatiri starii generale a copilului. Chair daca tratamentele pe care Alin le face sunt greu de suportat acest tratament nou adaugat a schimbat starea generala lui ALIN. Are energie, se joaca, rade.

Am fost intotdeauna impresionati ca medicii din Istanbul pe langa problema principala de sanatate s-au gandit intotdeauna si la alte amanunte care sa-i imbunatateasca starea de sanatate.

Va multumim foarte mult pentru ajutor si pentru sustinere.

-Fam AMARIEI.

Oncologie Pediatrica

Va multumesc foarte mult pentru grija pe care ati aratat-o pentru sora mea, pentru mama mea.

Organizarea si si logostica deplasarii pentru programele de check up pe care le-am facut pentru intreaga familie au fost la intaltime.

Mii de mutumiri, revenim la anul!

-Fam. Sofronie

Check up

Am fost în noiembrie 2018. Serviciile sunt impecabile iar oamenii sunt extraordinari. De programare, bilete de avion și cazare se ocupă reprezentanta din București. Ești preluat din aeroport. Ai la dispoziție un traducător. Totul este organizat și ești îndrumat pas cu pas. Iar costurile cred că sunt la fel ca în clinicile private din România. Sau chiar mai mici. Recomand din toată inima.
Mulțumesc Travel Medical pentru tot ce ați făcut.
Numai bine,

-G. Mirela

Check up

Iyi gunler, Ieri m-am întors de la spitalul ACIBADEM ISTANBUL dupa efectuarea unui PSMA, și după un consult oncologic și radiologic. Atât serviciile de medicale înaltă specialitate cât și cele de primire, programare, însoțire și îndrumare, de traducere, organizarea transportului sunt de cea mai înaltă clasă și adecvate întrutotul demnității și deferenței pentru pacient.

Mulțumiri pe această cale tuturor celor care mi-au fost alături: Dr.KEMAL UNAL, D-lui Professsor of oncology IBRAHIM YILDIZ, Doamnei Profesoare FULYA AGAOGLU, neprețuitului AHMET TUNGEAI OMER, întregului personal medical și nu în ultimul rând Doamnei Leila Mihai – București, Travel Medical; de asemeni tuturor conducătorilor auto – foarte punctuali și foarte amabili – pentru profesionalism, omenie și bunătate.

Cu multă prețuire,
TEȘEKKURLER,

-Dorin Flămînd

PSMA, Oncologie, Radiologie

Va multumim pentru rezultatele primite, pentru organizare si tot ce a presupus calatoria noastra catre aceste spitale.

Vom reveni pentru verificarea starii de sanatate anual.

Cu respect,

-Fam Florea

Check-up

Toata stima si respectul!

Am plecat disperati, nu stiam incotro sa o apucam dar cu ajutorul dumneavoastra toate s-au aranjat si s-au rezolvat.

Servicii medicale fara repros, colaborare intre departamente intre medicii din spitale diferite, investigatii avansate toate integrate.

Va multumim foarte foarte mult. Nici nu am fi banuit ca destul de aproape am putea sa gasim atatea mijloace sofisticate pentru investigatii si tratament.

Toata consideratia,

-Familia Luncan

Ga-68 DOTATATE PET-CT

Ce bine ca v-am gasit! Va multumesc foarte mult!

Daca nu ajungeam sa am aceasta consultatie la ortopedie pentru copilul meu cred ca inca umblam prin spitale ca sa gasesc solutia coerenta.
Am lamurit totul doar intr-o consultatie si va multumesc foarte mult!

Va doresc sanatate si numai bine,

-Loredana Rascol

Ortopedie

Va multumesc foarte mult pentru toata organizarea. Totul a decurs conform programului.

Plecarea noastra catre aceste spitale a fost benefica, tabloul medical in care ne gaseam s-a luminat mult; am gasit raspunsuri pentru toate intrebarile noastre si incertitudinile pe care le aveam s-au lamurit.
Revenim in luna aprilie.

-Familia Raducan

Tratamentul Epilepsiei

Am numai cuvinte de laudă pentru toţi cei ce au contribuit ca eu să ajung să străbat acest drum.

Mulţumesc echipei de medici! Domnul profesor ALANAY este un profesionist de excepţie şi un om minunat. Întreaga echipă este de excepţie.

Nu încetez în a va recomanda la toată lumea.

-S. Elena

Ortopedie

Va mulţumesc pentru tot!

Vă mulțumesc pentru toate răspunsurile pe care le-am primit şi evaluările pe care le-am făcut de la distanţă pe perioada de aproape un an de zile.

Mă bucur că am reuşit să am o intervenţie reuşită şi cu o recuperare bună.

Toată admiraţie pentru prof. dr Yunus Aydin şi dna. dr. Beyza Yalcinkaya.

Mulţumesc, Travel Medical, pentru organizarea ireproşabilă, atenţia la detalii şi răbdarea de care aţi dat dovadă!

Va doresc numai bine,

-Călin D.

Tratamentul Epilepsiei

Multumesc din suflet pentru tot- recomadare, consultanță, organizare, grijă! Am avut noroc să vă intalnesc, doamnă Popa.

Am rezolvat o problemă de sanatate și estetică foarte profesional.

Pentru o intervenție greșit facută în trecut, am refuzat 3 medici din România și unul din Turcia. Întamplarea că v-am găsit pe dumneavoastră a fost cea care mi-a dat incredere că pot rezolva sigur și bine problema. Așa cum mi-ați spus, dr. Talidere a fost un profesionist!

Felicitări pentru ceea ce faceți!

Revin cât de curând pentru a rezolva și alte probleme.

-Bogdan D.

Chirurgie Estetica

Va multumesc voua ca mi-ati dat aceasta sansa spre o viata mai buna. Asa cum am mai spus este un pas din multi altii ce vor urma. Va multumesc enorm!
Norocul a fost cu mine tot timpul, m-ati ajutat sa ajung exact unde trebuia, echipa de medici minunati.

Totul a fost facut pentru interesul meu de om cu o problema de sanatate.

Multumesc mult de ajutor si pastram legatura!

-Elena Daniela Chirnoaga

Gamma Knife

Plecarea mea către aceste spitale a fost benefică. Am găsit răspunsuri pentru întrebarile și incertitudinile pe care le aveam.
Vă mulțumesc pentru tot! Nici nu am crezut că doar cu un simplu telefon lucrurile se pot rezolva atât de repede și de simplu.

Mii de mulțumiri!

-Elena Darie

PET-CT

Buna dimineata, doamna Popa,

Va multumesc foarte mult pentru mesajul trimis pe care l-am citit cu mare atentie.

Desi cuvintele, oricat de bine alese ar fi, nu sunt suficiente pentru a exprima bucuria mea, va rog sa transmiteti multumirile, respectul si consideratia mea intregii echipe de medici din ACIBADEM care , cu mult profesionalism , au realizat operatia necesara si mi-au redat increderea in viata.
Recunosc ca atunci, cand am sosit la ACIBADEM eram destul de sceptic in reusita operatiei, dar neincrederea mi-a fost repede indepartata dupa ce am luat contact cu spitalul si cu personalul din acesta. Este -din pacate – o mare deosebire fata de spitalele noastre in ceea ce privesc: conditiile, echipamenele si comportamentul personalului.

De asemenea, doresc sa multumesc si dlui Tungeay care a aratat mult grija fata de mine si care a asigurat excelent comunicarea mea cu echipa de medici si cu celalalt personal medical.
Nu in ultimul rand, multumesc foarte mult domnului doctor Saadettin Y. Eskicorapci care m-a operat si caruia ii port un deosebit respect.

Va multumesc si dumneavoastra doamna Popa pentru modul ireprosabil in care a fost organizata calatoria si sederea mea in Istanbul.

-Victor Puiu

Chirurgia Prostatei cu metoda daVinci

Buna ziua, doamna Popa.

Am avut parte de o intervenţie complicata dar care a parut simpla datorita tehnologiei si priceperii medicului. In trei zile am fost acasa…ceva ce nu mi-am imaginat ca poate fi.

Facem pasii recomandati in continuare.

Va multumim foarte mult pentru tot sprijinul, promtitudinea si seriozitatea.

Asteptarile ne-au fost depasite.

-Petrică Bulai

Chirurgia prostatei cu metoda daVinci

Datorita Prof. Tayfun din Turcia eu astazi sunt mama unui baietel superb!
Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru noi.

Cu deosebita recunostinta

-Alina Pirosca

Fertilizare in vitro

Am doi copii frumosi si sanatosi! Multumesc din inima echipei integrate care a fost alaturi de mine.
Domana Popa, va multumesc pentru tot suportul acordat si pentru toata consilierea facuta.

-Alina Birladeanu

Fertilizare in vitro

Va multumesc mult pentru toate serviciile oferite!

Am ajuns intr-un loc in care am gasit solutii medicale moderne, in care s-a lucrat in colaborare intre diversele departamente si medici.
Personalul auxiliar, comunicarea, ajutorul pe care l-am primit m-au impresionat si emotionat chiar.

Multumesc Domnului dr. M.Paksoy si Domnului dr. U.Sekmen.
Felicitari si succes in tot ce faceti.

-Alina Cristea

PET-CT

Dupa o perioada indelungata de umblat prin diverse spitale si clinici pentru a gasi un diagnostic am decis sa merg catre aceste spitale si sa parcurg cele doua programe de verificare a starii de sanatate in speranta ca voi descoperii ce am.
In doua zile s-a identificat problema! Am un diagnostic si un tratament.
Profesionalism!

Va multumesc pentru tot ajutorul si pentru toata sustinerea.

-Elisaveta Bicuti

Check up si RMN intregul corp

La mai bine de 3 ani dupa tratamentul Cyberknife fata mea se simte foarte bine. Ultimele investigatii imagistice facute arata normal.

Dana a crescut, s-a inaltat si este sanatoasa.

Va multumim foarte mult pentru tot. Va dorim sanatate si numai bine.

-Dalea D

CyberKnife

Vă scriu să vă mulțumesc și să știți că nu v-am uitat, Doamnă Popa.

În 2013 am fost sub îndrumarea dumneavoastră și m-am operat de adenocarcinom pulmonar.

Sunt, Slavă Domnului, bine și acum. Mulțumesc tare mult dumneavostră și întregii echipe.

Vă transmitem sănătate, urarile noastre de bine și toată considerația.

-Georgeta si Dan Davidescu

Cancer Pulmonar

Va multumesc pentru tot sprijinul acordat si toata logistica deplasarii catre spitalul din Istanbul. Ati facut pentru mine o alegere foarte buna, Dl. prof. dr. M. Karaaltin este cu adevarat profesionist iar meritele dansului sunt recunoscute in lume. Respectul care il are pentru pacienti, grija, gandirea unitara si de perspectiva il fac sa fie nu numai un medic bun dar si o personalitate deosebita.
Va multumesc ca m-ati indrumat sa ajung in acest loc si nu in altul.

Va imbratisez cu drag,

-Alina Iftime

Chirurgie Estetica

La Istanbul totul a decurs perfect. Dl. doctor a fost foarte amabil şi mi-a dat toate informaţiile despre tratament şi despre urmările acestuia.

La hotel personalul a fost extraordinar de sociabil şi cazarea bună. Ceva probleme de acomodare şi comunicare au fost cu translatoarea din spital.

Va mulţumesc foarte mult pentru tot şi doresc să va întâlnesc la finele acestei luni când voi ajunge în Bucureşti. Până atunci nu pot decât să mă alătur celor care au scris numai la superlativ despre dvs. Şi să va doresc multă sănătate şi să aveţi parte doar de bucurii.

Cu mult respect,

-Tamara Giurea

CyberKnife

Cuvintele sunt prea puţine ca să va mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru părinţii mei.

Aseară i-am repatriat după 5 luni de şedere în spitalul din Istanbul.

Tot respectul pentru Domnul profesor Harzem şi echipa sa! Înainte de medic este OM şi un mare Domn.

Mulţumiri deosebite Doamnei Denisa Popa, Domnilor doctori Burga Alpan şi Valliyev Natig.

Încă o dată, mii de mulţumiri, sănătate şi numai bine.

-Fam Vereş

Ortopedie Oncologica

Totul a fost extraordinar, a meritat întru-totul! Dacă ştiam incercam de la bun început direct la aceste spitale.

Se pare că până acum a fost un succes.

Tata se simte mult mai bine, în ultima perioada a început să mănânce mult mai bine şi în 4 zile la Istanbul a luat 2,1 kg in greutate.

Noi vă mulţumim frumos pentru ajutor şi va dorim multă sănătate şi putere de muncă, ca să puteţi ajută pe mulţi alţii, pentru că pe noi ne-aţi ajutat foarte mult.

-Cioara Constantin

CyberKnife

Scrisoare de mulțumire – septembrie 2016

La mai bine de 3 ani dupa tratamentul Cyberknife fata mea se simte foarte bine. Ultimele investigatii imagistice facute arata normal.

Dana a crescut, s-a inaltat si este sanatoasa.

Va multumim foarte mult pentru tot. Va dorim sanatate si numai bine."

Scrisoare de mulțumire – august 2013

"Am fost intr-un loc de exceptie, am avut un tratament de cinci stele. CYBERKNIFE – o minune a medicinii , un tratament nedureros, rapid si eficient.

In cateva zile am rezolvat o problema medicala aparent fara solutie in Romania. Organizarea a fost impecabila. Nu am crezut ca se poate si asa.

Multumesc din suflet tuturor celor implicati in demersurile facute si in calatoria mea medicala!

-Dalea D. 

CyberKnife

Toti medicii cu care am luat legatura au demonstrate un profesionalism ireprosabil, am ramas uimiti de felul cum discuta cu pacientii, explicand toate posibilitatile care exista pentru a te putea face bine, apoi dotarea cu echipamente tehnologice de ultima generatie si toate procedurile inovatoare, toate te fac sa te simti acolo in siguranta, pe maini foarte bune.

Tratamentele primite in urma investigatiilor efectuate sunt foarte bune, ne simtim foarte bine, putem spune ca suntem foarte multumiti, cuvintele poate nu sunt suficiente sau nu pot reda intru-totul multumirea noastra.
Pentru tot ce am trait, experimentat la Acibadem se cuvine sa multumim D-nei Denisa Popa, D-nei Irina Karim si apoi medicilor de aici si intregului personal al spitalului deoarece toti sunt amabili, foarte bine pregatiti si dornici sa te ajute in orice moment.

Cele traite aici o sa le impartasim si cu alti oameni din Romania, indemnandu-i sa vina la consultatii, tratamente si operatii la acest spital.

Va multumim tuturor !

-TIUCA MARINELA-AURELIA TIUCA GHEORGHE FLOREA ANCA SIMONA

Scrisoare de multumire

M-am intors din Turcia dupa cele 7 zile petrecute in clinica LifeCo.
Sunt foarte multumita de rezultate : 3,7 kg minus, celulita redusa la jumatate, o piele mai fina si mai stralucitoare natural, o stare de spirit foarte buna.
Am tinut 5 zile Master Detox si 2 zile cu Salad Detox.
Am ramas impresionata de profesionalismul personalului, zambesc tot timpul, sunt empatici plus ca la ora cand trebuia sa-ti bei sucurile te cautau peste tot si ti le aduceau.
Terapeutii si doctorii de acolo iti explica tot ce faci acolo, ce beneficii ai, cum sa te hranesti dupa detox. Incerc acum sa respect cea mai mare parte din indicatiile lor si sa ma obisnuiesc cu un stil de viata cat mai sanatos.
Ca si simptome : a doua zi durere puternica de cap ( de la detoxifierea de cofeina ).
Cam asta cu experienta in Turcia.
Pe ansamblu a fost foarte bine si probabil voi reveni in clinica la sfarsitul acestui an pentru inca o saptamana de detox.

Va multumesc inca o data pentru ajutorul acordat !

Cu stima ,

-Luminita S

Detoxifiere

Va multumim pentru sprijin si ajutor dvs. si echipei.


Multumirı deosebıte Domnului Prof.Dr. Aziz Yazar

-S. Mihai 

Scrisoare de multumire

A fost totul foarte bine din punct de vedere al serviciilor.
Experienta a fost putin frustranta pentru noi, initial, dar in final a fost in regula, pentru ca am constatat beneficiile pe partea de relaxare si plus de energie.
Concluzia este ca vom repeta probabil experienta, candva in toamna sau anul urmator.

Multumesc pentru suport!

-Stefania M.

Detoxifiere

Eu nu am ajuns la Istanbul, insa doresc sa va multumesc pentru toate informatiile pe care le-am primit cu ajutorul dumneavoastra si care mi-au fost de un real folos. Consultanta pe care mi-ati acordat-o , increderea pe care mi-ati insuflat-o, raspunsul medicilor venit ca second opinion m-au ajutat. Informatiile si sfatul despre tot ce inseamna OncoType m-a ajutat sa nu fac chimioterapia prescrisa dar care nu era necesara in cazul meu.

Va multumesc pentru ca ma ajutati de fiecare data cand am nevoie.

Va doresc numai bine,

-Elena Zanfir

Oncologie

Daca am azi doua picioare se datoreaza faptului ca am ajuns unde trebuie!

Va multumesc ca m-ati indrumat, ca mi-ati spus ca pot face tratament cu celule stem, ca exista acest tip de tratament ca sa nu imi pierd piciorul. Nu a fost usor, nu a fost ieftin , dar a meritat.

Va multumesc mult!

-C. Ionescu

Piciorul diabetic

A fost o experiena extraordinara din toate punctele de vedere: eficienta si lucruri invatate pentru toata viata.

Personalul -prietenosi si calzi, am fost ca intr-o familie.
Multumim.

-Elena Muntean

Scrisoare de multumire

Experienta in spitalele Acibadem a fost frumoasa tinind cont de rezultatul operatiei in cazul nostru. Organizarea plecari si comunicarea , foarte reusite. Felicitari!
Toate documentele medicale, rezultatele investigatiilor facute in spital le-am imediat ce am ajuns acasa. Impresionant. Totusi, ramane problema banilor; pentru o boala foarte gravă nu știi dacă plecarea catre aceste spitale chiar te salvează sau îți intirzie sfârșitul.

Dar, pentru viata merita totul incercat. Va mulțumim pt ajutorul acordat și tinem legătura in continuare.

-Felicia C.

Scrisoare de multumire

A fost o experiena extraordinara din toate punctele de vedere: eficienta si lucruri invatate pentru toata viata. Personalul -prietenosi si calzi, am fost ca intr-o familie.

Multumim.

-Elena Muntean

Detoxifiere

Va multumesc pentru toata organizarea calatoriei mele medicale.
Sunt extrem de multumita de programul de verificare a starii de sanatate pe care l-am parcurs.
Acum stiu de ce trebuie sa ma feresc, ce trebuie sa monitorizez si in ce fel.

Tot ce a fost adiacent calatoriei mele a functionat deasemenea excelent. Fara timp pierdut, fara lucruri neclare.

Felicitari intregii echipe!

-Adriana Tothfalusi

Check-up

Ceea ce ar fi trebuit sa fie o operatie estetica a scos la iveala o afectiune a parotidei . Si una serioasa.
Asa l-am intalnit pe Dr. Mehmet Karaaltin. Cand am intrat la el in cabinet am intalnit un om vesel, dragut, copilaros as putea spune. M-a primit calduros, mi-a explicat in detaliu ce presupune operatia. A doua zi, inainte de operatie, tinandu-ma de mana mi-a zis sa am toata incredereaca va fi bine, si asa a si fost. Nu am pus nici o clipa la indoiala profesionalismul sau.

Dr. Mehmet Karaaltin este un om deosebit si un super doctor, cu simtul umorului si de o modestie aparte. Iubeste oamenii si isi iubeste meseria.
Din partea mea , tot respectul si un mare multumesc!

-Corina Lupoaea

Chirurgia estetica si a glandei parotide

Am avut noroc sa iau o decizie rapida si sa plec cu sotul meu (36 ani diagnosticat cu Limfom NonHodgins) catre spitalele Acibadem din Istanbul.
Pentru el situatia s-a schimbat radical. Dupa numai doua zile de tratament de reabilitare si echilibrare se simte mult mai bine. Din pacate, am ajuns din Romania la limita. Desi veneam din spital, de sub ingrijire medicala – analizele erau proaste, iar el intr-o stare deplorabila.
S-a inceput rapid si tratament specific, se relucreaza probele patologice pentru a adauga tratamentului medicatie inteligenta.

Suntem foarte multumiti, nu se compara nici o secunda ce ce este in tara.

Va multumim pentru tot,

-Valerica C.

Oncologie

Multumesc mult !

Totul a decurs perfect!
Ma voi intoarce la control peste un an. Va doresc tot binele si multa sanatate !

-Laura R.

Radioterapie cu Iod 131

Suntem foarte impresionați de promptitudinea dumneavoastră. Aproape că am mers cu ochii inchiși de fiecare dată. Organizare la superlativ!

Am folosit serviciile dumneavoastră de mai multe ori. Este remarcabil că de fiecare dată ați fost la fel de promptă. Neașteptat pentru că, la noi românii, suntem obișnuiți ca prima dată să fie perfect după care, în timp calitatea scade.


Vă multumesc frumos pentru tot. Nu vă cunosc personal, dar aveți un suflet mare.
Sanatate multă vă dorim, și cum ne urați dumneavoastră – Să auzim numai de bine!

Cu stimă,

-P. Tudor

Scrisoare de multumire

Doamna Popa,

Kevin este bine! Cu interventia facuta in mai-2012 la ACIBADEM am rezolvat problema mediacala a copilului meu.

Interventia chirurgicala -neurotomia – a fost un succes pentru copilu meu. Kevin merge, alearga este bine!

Va multumim din suflet,

-Elisa B. -Ramnicu Sarat

Neurotomie

Am fost deja de multe ori la ACIBADEM cu ajutorul dumneavoasta si tin sa va multumesc in mod deosebit. Am gasit tratamentul potrivit, lucrurile merg bine.

Multa sanatate si ganduri bune!

-D. Laura

Scrisoare de multumire

L-am facut bine pe tata la ACIBADEM si va multumesc foarte tare! Din ziua in care am ajuns, s-a si pus diagnosticul si am si inceput tratamentul. Admirabil!

Medici eficienti, personal supercalificat, aparatura de ultima ora.

Multumim!

-fam.Hrituleac

Scrisoare de multumire

Va multumesc pentru tot sprijinul!
Voi apela curand la serviciile Dumneavoastra, din nou.
Imi fac timp special pentru investigatii, dar planificarea doresc sa o fac tot prin serviciile D-voastra.

Va raman profund indatorata.

Cu recunostinta,

-V.Moldovan

Scrisoare de multumire

O experienta frumoasa la ACIBADEM si mai ales cand rezultatele medicale sunt bune. Organizarea, foarte reusita!

O problema, ar reprezenta-o preturile, care sunt de luat in seama.

Va mulțumim pt ajutorul acordat și ținem legătura in continuare.

-C. Felicia

Scrisoare de multumire

In afara de aducerea pe lume a copiilor mei, cura de detoxifiere din Bodrum este cel mai bun lucru pe care care am putut sa-l fac pentru mine. A fost absolut minunat.
Nu este usor, este nevoie de tarie de caracter, dar rezultatele sunt extraordinare.
Sunt hotarata sa merg din nou la detox in aceasta toamna.

-Adriana Camelia Andone

Detoxifiere

Există momente greu de trecut, în viaţa fiecăruia dintre noi. Atunci avem nevoie de cineva care să ne ajute, în care să ne punem speranţa, să avem încredere chiar dacă este un străin, să ne gândim la el, ca la cel mai bun şi frumos OM, chiar dacă nu l-am văzut niciodată.
Eu am fost norocoasă… am avut parte de o minune: atunci când am avut nevoie mai mare, am cunoscut un OM căruia nu voi putea să-i mulţumesc îndeajuns. Am primit mâna întinsă cu atâta bunătate şi am trăit din speranţa pe care mi-a dat-o în fiecare clipă.
Pentru mine d-na Denisa Popa este omul căruia îi datorez fericirea şi liniştea sufletească de care mă bucur astăzi. Datorită eforturilor susţinute pe care le-a făcut pentru ca problema mea de sănătate să se rezolve cât mai repede şi bine, datorită minuţiozităţii cu care aranjează tot ce este legat de călătoria către clinica Acibadem Turcia, din cauza faptului că nicioadata nu se plictisește, că ascultă şi preia din greutatea care te apasă, că te înţelege, că simţi aproape umărul pe care să te sprijini… pentru toate aceste lucruri şi încă multe altele, astăzi pot să mă bucur de zi, de noapte, de soare, de flori, de ploaie, de frunzele verzi sau ruginii, de Dunărea mea frumoasă şi cel mai minunat… de fiica mea Theodora.
Toată viaţă îi voi mulţumi chiar dacă, într-o modestie nemaîntîlnită, d-na Denisa Popa spune că nu am pentru ce şi că tot ce îşi doreşte este să ştie că sunt bine.
Cu siguranţă, mai sunt oameni care, dacă ar avea ocazia, ar fi la fel de recunoscători ca şi mine.
Draga mea Denisa, astăzi eşti cel mai bun prieten al meu, eşti omul în care mi-am pus toată speranţa şi care nu m-a dezamăgit. Eşti femeia puternică în care am crezut, eşti persoana care uită de propria existenţă şi cu o dedicare exemplară începe un lucru de la A… şi îl termină… când totul se schimbă în bine, când viaţa capătă din nou sens şi când este sigură asemeni un mame grijulii că te poţi descurcă şi singur. Dacă cuvintele sunt prea mici şi nu pot exprima ceea ce aş vrea să-ţi spun, ştiu doar că îţi voi mulţumi încă o dată… şi încă o dată… mereu.

Te îmbrăţişez cu drag,

-Gica Vasilache

Ortopedie

Stimata doamna,

Va multumim foarte mult pentru ajutorul acordat in organizarea vacantei noastre de sanatate.
Ne-am simtit minunat si cu siguranta vom reveni, echipa este foarte profesionista si inimoasa, ne-au ajutat mult in a realiza cele propuse si acum suntem mai tinere si mai sanatoase:)

Cu stima si urari de bine,

-Madalina B

Detoxifiere

Site-ul dvs. este unul dintre cele mai atent gandite site-uri care promoveaza servicii medicale din strainatate.
Reflectă nu numai nivelul exemplar de îngrijire medicală pe care o capeti mergand in aceste spitale cat si atentia si informatiile care ti se ofera si inainte de plecare cat si dupa ce te intorci acasa.
Va multumesc pentru tot! Va multumesc pentru documentele medicale primite traduse in limba romana. Multumesc pentru consilierea si solutiile oferite dupa intoarcere.
Serviciile oferite au fost mai mult decat “world class”! Excelent!

-B. Florin

Scrisoare de multumire

Suntem impresionati de îngrijirea medicală și atenția cu care am fost tratati inca de la primul telefon. Ne-ati inspirat incredere de la primul moment si nu ne-am inselat. Din momentul în care am fost admisi ,programati, să nu mai vorbim înainte de admiterea la investigatii, modul în care functionati si organizati totul este uimitor.
Ne-am simtit insotiti de cineva nevazut care a aranjat totul pentru noi.
Va doresc sa ramaneti asa cum v-am cunoscut noi.
Mii de multumiri,

-Familie din Iasi

Scrisoare de multumire

Ten months ago, I suffered a TURP prostate intervention in Romania and doctors here told me a radical prostatectomy is too difficult to do in my case. Prof. dr. Saadettin Eskiçorapçı did it! A big “thank you” from my heart and all my consideration to him and his wonderful Acibadem team, who successfully accomplished my radical prostatectomy, removing the prostate cancer. Six weeks after, I’m in a very good shape and almost recovered.

THANK YOU!

-Petrica S.

Urologie

Detoxifierea la The LifeCo Bodrum, desi programata pe ultima suta de metrii a fost o experienta buna si de folos – cele 6 zile le-am petrecut foarte bine – oamenii foarte primitori, atenti si tot timpul dornici sa fie de ajutor, sa faca tot ce se poate pentru relaxare si o sedere foarte buna – profesionisti.

Programul nu a fost greu, chiar m-am adaptat usor si rezultatul pe masura – cateva kg in minus la intoarcere ☺. Pe scurt mi-a placut mult si din acest motiv clar mi-ar placea sa repet, candva in viitor, acest tip de vacanta. Bineinteles ca este foarte importanta documentarea/informarea corespunzatoare pentru care trebuie sa va multumesc si planificarea conform necesitati si buget.

Numai de bine – nu este loc de ceva negativ!

Va multumesc inca o data pentru ajutor si sfaturi.

-Roxana Iordan

Detoxifiere

Va multumesc tare mult pentru toata grija pe care ati avut-o pentru mine, pentru toate care au fost rezolvate cu profesionalism si pasare!
Tot binele si reusite maxime in continuare.

-Adina Mircea

Scrisoare de multumire

Vreau sa va multumesc foarte mult pentru intermediere si tot ce ati facut pentru mine. A contat sprijinul dumnevoastra.

Consultatia dnei prof. dr. Nuran Türkçapar din spitalul ACIBADEM MASLAK si rezultatele analizelor au contat si ele pentru starea mea de spirit. Sper ca remediul dat de dna profesor imi va ameliora va avea rezultate. D-na doctor este o profesionista ,foarte amabila si deschisa.

Va multumesc pentru tot!

Cu stima,

-B.Simona

Scrisoare de multumire

Scrisoare de mulțumire

Ma numesc Zaremba Gheorghe, domiciliat in comuna Moroinea jud. Suceava. Am fost in spitalul ACIBADEM MASLAK din Istanbul si am ramas impresionat de cela vazute. Tratamentul aplicat sotiei mele, Zaremba Viorica, a durat 3 zile, in conditiile in care, in Romania, ar fi durat 6 saptamani.

Vorbesc si scriu ca un cunoscator, din nefericire, pentru ca am 2 ani de cand vizitez spitalele si clinicile din Romania si Austria. Eu, personal, am fost operat de doua ori la clinica AKH din Viena, dar ceea ca am vazut la ACIBADEM depasesta clinica din Austria, incepand de la primul contact pe care l-am avut in tara, prin Doamna Denisa Popa din Bucuresti, careia si pe acesta cale ii multumim.

Pregatirile, transportul, cazarea, transportul de la si pana la hotel –spital, traducator–insotitor pus la dispozitie fara alte plati suplimentare (serviciu care nu e pus la dispozitie in alte spitale europene – il ai doar daca platesti in plus). In spital serviciile au fost extra.

Repet, vorbeste si scrie cineva care a fost in spitalele din Europa. Multumim Doamnei Irina K pentru ajutorul dat in spital.

Recomand celor care au problem de sanatate sa vina cu incredere la ACIBADEM pentru servicii si consiliere din partea medicilor si personalului calificat.

Insa exista intotdeauna ceva care incepe cu DAR sau INSA. Exista ceva care ma nemultumeste pe mine ca om , ca roman si care ar veni in intampinarea multor bolnavi cu cancer si alte afectiuni.

Nu se face suficienta reclama acestor spitale in Romania. Nu cred ca sunt indeajuns de cunoscute. Lasand la o parte ceea ce exist ape Internet ar trebui sa fie mai multa reclama in orase.

Parerea mea , ca om de afaceri , care are parteneri in strainatate este de a pune panouri in diverse orase-cel putin cate unul in fiecare resedinta de judet, la intrare pe autostrada, pe aurobuze.

In AHK Viena zilnic se intalnesc 25 – 35 persoane din Romania cu un cost pe zi de 1238 eur(in afara de operatii si analize).

In speranta ca cele mentionate de mine se vor materialize in viitor, va multumesc inca o data pentru serviciile oferite.

Zaremba Gheorghe-nov -2012

Scrisoare de multumire – Septembrie 2014

De fiecare data cand plec spre Turcia in concediu ma gandesc la dumneavoastra. Un gand bun de multumire.

Am si uitat ca am fost foarte bolnava! Azi ma duc in Turcia , ca turist pentru plimbare si relaxare.

-Fam. ZAREMBA

Scrisoare de multumire

Într-adevăr, serviciile medicale sunt mult superioare comparativ cu cele oferite de clinicile noastre private. Nu avem nicio obiecțiune legată de această deplasare din niciun punct de vedere.
Vom repeta experiența peste un an.

Vă mulțumesc,

-T. Mandica

Aceasta a fost a doua mea sedere la The LifeCo Bodrum, a fost foarte bine, mai ales ca totul imi era familiar.
Toata lumea e draguta, servicii foarte bune. Am prins centrul cu foarte putina lume, ceea ce mie mi-a placut foarte mult.
La partea de profesori de yoga – am schimbat vreo 3 intr-o saptamana – aici cred ca ar putea imbunatati putin.

Va multumesc pentru asistenta.

-Giuliana B.

Detoxifiere LifeCo Bodrum

Ancuta Ciorcan – primii pasi dupa noua luni de la operatia de rizotomie dorsala selectiva

Am revenit dupa controlul de la ACIBADEM. Atat domnul profesor dr. Memet Ozek, cat si dr. Özcan Kalkan au fost incantati de evolutia mea, si mi-au recomandat sa merg singura, fara nici un ajutor, si sa continui exercitiile pe minge pentru abdomen si cele cu benzile elastice pentru laba piciorului. Peste trei luni va trebui sa merg din nou la control. Multumesc pentru sprijinul Travel Medical – partener ACIBADEM Hospitals Group – www.travel-medical.ro, care, prin doamna Denisa Popa, ne-a oferit gratuit biletele de avion.

-Ancuta Ciorcan

Rizotomie

Doresc sa va impartasesc experienta mea de la ACIBADEM (Istanbul,Turcia).

Numele meu este But Carmen Alina si am venit aici cu mama mea, But Maria (51 de ani). Suntem din Brasov si mama mea a fost diagnosticata cu o tumoare la plamanul stang de aproximativ 8 cm. In Romania, intregul proces de analize dureaza o eternitate (am trimis biopsia si a venit in 5 saptamani); asa ca am luat foarte multe informatii de pe internet si am contactat-o pe Denisa Popa, reprezentantul din Bucuresti al Acibadem. Am pus cu dansa la punct toate detaliile. Este o persoana foarte sufletista si ne-a ajutat cu orice intrebare. Am ajuns la Acibadem, de unde ne-a preluat Irina Kaim, o persoana care ne-a insotit peste tot, la orice medic, interventie. O persoana calma, calda si incurajatoare. Am facut investigatiile mamei intr-o zi si ni s-au comunicat toate informatiile de care aveam mare nevoie si un diagnostic exact. A fost programata a doua zi pentru operatie cu CyberKnife pentru tumoare localizata la coloana, segmental T1. Operatia a durat numai o ora.

Tot sistemul aici este functional si exact, toata lumea amabila, este o clinica de exceptie cu oameni de exceptie. Datorita acestei clinici, plecam cu sanse de viata mai mari.

Multumim pentru sansa la viata si sanatate. Multumim, Doamna Popa, multumim Acibadem, multumim Irina Kaim!

-But Maria si But Carmen Alina

CyberKnife

Numele meu este Camelia Stanescu Ursuleanu şi sunt din Bucuresti.

V-am descoperit, absolut întâmplător, în disperare de cauză, pe INTERNET şi am reuşit ca în timp record să stabilesc o excelentă legătură cu Doamna Denisa Popa, care mi-a facilitat venirea la Istanbul.

Vă mărturisesc că, vizionanad pe internet imagini spectaculoase din spitalul ACIBADEM MASLAK, am avut sentimentul că mă voi rătăci în acest univers de secolul XXI. Nu a fost să fie aşa, căci la intrarea în spital, în ziua şi la ora venirii noastre era IRINA. Ea ne-a asigurat comunicarea în limba română cu un sistem medical impecabil de pus la punct. Ne-am simţit oaspeţi la ACIBADEM. Nu am aşteptat inutil pe holuri de spital. Totul este aşa organizat , încât nu te simţi un biet bolnav. Eşti aşteptat, îndrumat, dus, ţi se deschid uşile, ţi se rezolvă toate problemele. Nu numai cele medicale dar şi orice alte lucruri de care ai nevoie – medicamente, bilete de avion s.a.

Nu sperăm decât să putem reveni!

Cu o deosebită consideraţie,

-Camelia Stanescu Ursuleanu

Scrisoare de multumire

Sunt foarte mulţumit şi mă simt bine! În spitalul Acibadem am întâlnit doctorul care mi-a salvat viaţa!

Nu am cuvinte să îmi exprim respectul şi mulţumirea faţa de tot ceea ce echipa medicală şi personalul spitalului au făcut pentru mine.

Mulţumesc domnului conf.dr. Arda Saygılı pentru că mi-a redat o nouă viaţa.

Mulţumesc doamnei Denisa Popa – Travel Medical care a organizat totul astfel încât totul să fie perfect pentru mine.

Cu tot respectul,

-MT – medic

Cardiochirurgie

Ţin să aduc mii de mulţumiri pe această cale profesorului doctor ERTUĞRUL GAZİOĞLU, asistentei ELENA ÖDEN precum şi întregii echipe de la oncologie, care, printr-un efort comun, au dus la rezolvarea cazului meu. În toată perioadă spitalizării am fost înconjurată de întregul personal care a dat dovadă de multă omenie, care a înţeles perfect starea în care mă aflam şi care au încheiat cu succes şi mai ales cu un profesionalism aparte operaţia pentru care am fost acolo.

Mă voi întoarce la ACIBADEM, la control, cu mult drag şi mai ales cu încredere!

-Amalia Lica

Oncologie

Bună ziua, scumpă Doamnă Denisa Popa,

Sunt nemaipomenit de impresionată de exactitatea, operativitatea, buna dumneavoastră organizare. Nu pot să cred că există aşa ceva în România, nu am cuvinte, am amuţit.

Va mulţumesc e prea puţin spus, dar nu ştiu să spun altcumva.

Sănătate maximă, ţinem legătură, vă doresc tot binele din lume şi trebuie să existe o modalitate că eforturile dumneavoastră să fie cumva recompensate, pentru că nu aţi făcut puţin, aţi făcut mult pentru mine şi probabil pentru mulţi pacienţi care vă solicită ajutorul cu speranţă.

Cu drag,

-Laura Dominte

Scrisoare de multumire

Am stat 42 de zile la Istanbul şi m-am tratat la ACIBADEM.

Nu a fost uşor, dar am găsit o soluţie pentru o problemă de sănătate gravă.

Mulţumesc întregii echipe care s-a ocupat de rezolvarea problemei mele medicale. Totul a fost extrem de bine organizat. Profesionalismul medicilor, acurateţea tratamentului, bunăvoinţa tuturor celor cu care am intrat în contact au fost la superlativ.

De la primul telefon pe care l-am dat dnei Denisa Popa, totul a decurs legat, fără evenimente neprevăzute, fără schimbări de plan.

Mulţumesc Irina pentru tot sprijinul acordat.

Va mulţumesc din suflet. Nici nu realizaţi cât bine mi-aţi făcut!

-Teodora Suiz

Scrisoare de multumire

Am rezolvat două probleme de sănătate cărora nu le dădeam de cap în România, la ACIBADEM, într-o singură călătorie la ISTANBUL!.

Sunt foarte mulţumită. Am găsit soluţia micilor mele probleme de sănătate. Sunt convinsă că se pot rezolva cu succes şi cele mai severe afecţiuni. Am rămas impresionată de posibilităţi, aparatură, profesionalism. Organizare perfectă!

Mulţumesc mult Doamna Popa.

-Ana Maria Sechelarie

Scrisoare de multumire

Despre Acibadem am aflat căutând cu disperare pe internet un spital în care să putem salva viaţa tatălui meu diagnosticat cu cancer pulmonar. Aşa am găsit site-ul Travel Medical şi am luat legătura cu d-na Denisa Popa. Dumneaei s-a ocupat de transmiterea documentelor medicale către spital iar în câteva ore aveam deja opinia profesorului doctor Semih Halezeroglu asupra diagnosticului. Tot dumneaei s-a ocupat de programarea primei consultaţii la spital, de rezervarea camerelor de hotel sau de obţinerea unor informaţii ori de câte ori am avut nevoie. Organizarea la Istanbul a fost ireproşabilă – o maşină ne-a preluat de la hotel către spital şi invers, în cele câteva zile de dinaintea internării; în spital d-na Irina Kaim ne-a însoţit în cabinete, ne-a tradus pe tot parcursul vizitei şi ne-a ajutat cu tot ce am solicitat. La Acibadem am întâlnit un medic adevărat, aşa cum în spitalele din România nu prea există – un medic care ne-a explicat despre această afecţiune, care ne-a spus cum va efectua operaţia, a justificat fiecare decizie pe care a luat-o, care a venit zilnic în vizita la salon după operaţie (deşi avea piciorul în ghips) mereu zâmbitor şi pozitiv, “acel” medic care i-a salvat viaţa tatălui meu.

A trecut o lună de la operaţie şi de multe ori cred că am visat. Totul s-a petrecut atât de repede, iar tatăl meu se simte şi arăta atât de bine că nimeni nu ar crede că în urmă cu câteva săptămâni o doamnă doctor dintr-un spital din Constanța nu îi dădea prea multe şanse!

Mulţumim domnului profesor doctor Semih Halezeroglu de la Acibadem Maslak, mulţumim doamnă Denisa Popa!

-Petre Moroianu

Oncologie

Stimata doamna Popa,

Vreau sa va multumesc inca o data, pentru tot efortul de a sincroniza toate detaliile astfel incat, de la plecare si pina aseara, la aterizare, totul sa decurga fara probleme.

La clinica, doamna Irina m-a condus peste tot unde a fost nevoie, practic a fost la dispozitia mea; lucru pentru care i-am multumit deja si vreau sa o mai fac si prin intermediul dumneavoastra. Am apreciat in mod deosebit profesionalismul Domnului profesor Faruk Unal. Cand am intrat in cabinet stia exact cazul meu , intrebarile dansului erau exact din simptomatologia afectiunii mele, iar analiza RMN cu substanta de contrast si tratamentul prescris sunt exact cele care in Romania nu mi s-au prescris;

Deja dupa doua zile de tratament starea de sanatate se simte cum se modifica in bine, disconfortul avut s-a diminuat ceea ce cu nici-un tratament din Romania nu s-a intimplat; in functie de cum decurge tratamentul, peste zece zile, am convenit cu domnul profesor, sa-l informez despre eficacitatea acestuia.

Cu multe multumiri si deosebit respect,

-T. Parvu

Scrisoare de multumire

Doream sa va scriu ca sa va multumesc pentru tot ajutorul si organizarea excelenta de care am avut parte. Totul a decurs conform programului si nu avem nici o nemultumire legata de calatorie , programarile medicale si tratamentul oferit de spital.

Pastram legatura cu medicii, dupa 14 zile de tratament urmand sa le trimitem un mail cu privire la efectul acestuia, in scopul ajustarii dozelor prescrise .

D-na. Elena a fost foarte amabila si draguta si ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie.

Inca o data multe multumiri!

Sa aveti o zi frumoasa!

Cu drag,

-Rodica Stevie

Scrisoare de multumire

Nu am cuvinte sa va multumesc pentru tot ajutorul pe care ni l-ati acordat. Daca nu ajungeam in Turcia, nu stiu ce ne-am fi facut.

Este adevarat ca o buna parte din tratamnet l-am facut si in tara, dar diagnosticarea,interventia chirurgicala de mare precizie si care nu a afectat organele invecinate, rezultatale probelor ce au stabilit exact pasii urmatori au fost esentiale.

Va multumesc tare mult.

Cu stima,

-M.Ivan

Diagnosticare la ACIBADEM

Am fost foarte mulţumită de tot ce s-a întâmplat în ACIBADEM -spitalul oncologic pentru copii. Medicii care l-au consultatpe fiul meu au fost toţi foarte drăguţi, ne-au explicat tot ce era nevoie să ştim. Profesionalismul dânşilor este remarcabil.

Am plecat pentru a face multe şedinţe de radioterapie, însă analiză amănunţită a cazului a arătat că nu era necesară.

Insotitor traducătorul pe care l-am avut a fost o doamnă deosebit de drăguţă şi ne-a ajutat cu tot ce s-a putut.

Mulţumim foarte mult dnei prof.dr. Melahat Garipagaoglu.

-F. Ioana

Oncologie pediatrica

Am plecat la ACIBADEM cu un diagnostic dur “formaţiune înlocuitoare de spatiu cu apartenenţa meningeală dezvoltată la nivelul cisternei ponto-cerebeloase stângi, înglobând sinusul carotido-cavernos stâng, făcând corp comun cu glanda hipofiză”

Tratamentul GammaKnife din ACIBADEM şi profesionalismul echipei condusă de prof.dr. Necmettin Pamir mi-au rezolvat problema.

Programarea s-a putut face foarte rapid, totul a fost pregătit – transferul, însoţitorul,cazarea, asistenţa permaneneta. Am primit toate informaţiile necesare înainte de placare. Totul a decurs conform cu informarea primită.

Pare de necrezut cum s-au întâmplat toate în scurt timp , legat şi fără nici un incident.

În trei zile mi-am rezolvat o problema medicală gravă.

Nici nu vreau să mă gândesc cât aş fi alergat dacă nu aş fi găsit această soluţie.

Va mulţumesc şi va felicit!

-C.Luminiţa

Gamma Knife

Totul la Acibadem a decurs conform aşteptărilor. Personalul medical, şi mai ales, dl. dr. Serkan, au fost cei mai nimeriţi oameni la care trebuia să apelăm. Dna. Daniela, care ne-a îndrumat, a fost de un real suport pentru toate nevoile și întrebările noastre.

În ceea ce priveşte problemele medicale, da, am găsit răspunsul de care aveam nevoie, am început chimioterapia la Bucureşti, că urmare a recomandării de la Acibadem şi a investigaţiilor făcute acolo.

Va mulţumim foarte mult pentru promptitudinea raspunului şi pentru ajutorul acordat.

Toate cele bune va dorim.

-M.Marin

Oncologie

Eram programată să fiu operată la Clinică Fundeni din Bucureşti.
În ultimul moment, am decis să merg pentru o a doua opinie la ACIBADEM Maslak.

A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o. O investigare amănunţită a dovedit inutilitatea operaţiei pe care eram programată să o fac.

Va mulţumesc pentru tot sprijinul, ajutorul şi răspunsurile oneste pe care mi le-aţi dat.

Numai bine,

-B.Monica

Diagnosticare Cancer de san

Ar fi excelent să nu ajungi niciodată să apelezi la un medic pentru problem de sănătate. Dar, dacă totuşi ajungi la un medic, atunci trebuie să mergi la ACIBADEM.

După ce în prealabil eşti aşteptat la aeroport, ajungi la spital, unde în hol te aşteaptă, cu multă căldură, o femeie extraordinară, care apoi, zi şi noapte, răspunde la toate întrebările tale.

Despre dl. prof dr. Semih Halezeroğlu, care l-a operat pe soţul meu, nu am de spus decât atât: foarte bun profesionist, un om modest care ne-a răspuns la toate întrebările, tot timpul cu zâmbetul pe buze .

Domnul doctor Gökhan Ercan s-a ocupat de soţul meu alături de dl prof Halezeroğlu, cu acelaşi profesionalism şi cu aceeaşi căldură.

Asistenţii medicali, personalul auxiliar sunt cu toţii oameni tineri dar dedicaţi întru totul meseriei şi ajutorului persoanelor aflate în suferinţă.

Mulţumim ACIBADEM.
Mulţumim reprezentantului din Bucureşti care ne-a oferit tot suportul.

-I. Oprean

Cancer Pulmonar

Va multumesc din suflet pentru sustinere si pentru ajutorul pe care ni l-ati dat ca sa ajungem la ACIBADEM FULYA.

Spitalul ales, medicul recomandat au fost de nota 10. Organizarea impecabila.

Va multumim pentru tot. Nu vom ezita sa va contactam ori de cate ori va fi nevoie.

-E. Ismail

Scrisoare de multumire

La ACIBADEM m-am facut bine. Operatia la inima facuta cu robotul DaVinci m-a scapat de suferinta.

Desi, totul parea atat de complicat si traumatizant am avut norocul sa gasesc acest drum unde la destinatie totul a devenit atat de simplu.

Recuperare foarte rapida si aproape fara nici o durere. Am revenit la activitatea mea obisnuina neasteptat de repede.

Interventia a avut loc in aprilie -2013 si va scriu pentru a va multumi din nou si pentru a va comnunica ca ma simt foarte bine.

Mii de multumiri dlui prof. Cem Alhan si intregii echipe de medici.

Va multumesc pentru organizare si pentru tot sprijinul. Desi am fost intr-o tara straina, nu m-am simtit deloc asa.

Va urez un an nou bun, cu sanatate si numai impliniri.

-Tatiana R -medic

Sistemul Robotic daVinci

Doamna Popa,
nu sunt nici doua luni de la interventia chirurgicala si beneficiile operatiei de rizotomie se vad. Copilul meu nu mai e spastic, nu mai sare ca o broscuta! Exerciitiile pe care le face au alt rezultat acum. Spasticitatea a disparut. Poate face miscari pe care nu le-a putut face niciodata. Denis are reactiile unui copil normal! Tratamentul, atentia medicilor si a personalului din spital sunt de exceptie. Multumesc mult!

-Elvira Legradi

Rizotomie

Am aflat de curand despre clinica ACIBADEM din Istambul. Specialistii de acolo au o experienta de peste 20 de ani in tratarea spasticitatii si practica metode chirurgicale moderne, descoperite inca din 1913 de un chirurg german dar nepopularizate multa vreme: Neurotomia, Rizotomia dorsala selectiva.

D-na Denisa Popa, partener ACIBADEM Hospitals Group va poate da informatiile care va intereseaza. Noi am contactat-o si am transmis deja dosarul care va ajunge la dl profesor MEMET OZEK. Acum nu trebuie decat sa asteptam raspunsul dumnealui. DUMNEZEU sa ne ajute!

–Dragos Constantin

Rizotomie si Tetrapareza Spastica

Antonia, care sufera de paralizie cerebrala cu diplegie, a fost operata de rizotomie in 17 ianuarie -2012. Pentru aceasta operatie, Travel Medical a obtinut o reducere de 20%. Dupa 3 zile de la operatie mama Antoniei ne scrie:

Antonia e foarte bine, dupa 3 zile de la operatie, a trecut de cea a fost mai greu (statul pe burta, reactii in urma anesteziei, perfuzii etc). Deja se vad rezultate in sensul ca face – stand in pat, niste exerctitii pe care nu le facea inainte de operatie, este uimitor.
Personalul de aici si serviciile sunt ireprosabile, cu mica exceptie ca majoritatea nu vorbesc engleza, dar sunt tare draguti si am gasit o modalitate de intelegere de fiecare data.
Multumesc foarte mult echipei Domnului Prof. Dr. Memet Özek si Doamnei Denisa Popa (Travel Medical) pentru sprijinul si ajutorul acordat.

Anterior, Antonia a fost consultata de Prof. Dr. Memet Özek, la Bucuresti, pe 1 noiembrie, in timpul consultatiei gratuite organizate de Travel Medical.

Iata ce ne scrie mama Antoniei:

In primul rand doresc sa va multumesc pentru intermedierea consultatiei de care am beneficiat astazi, a fost un real castig pentru noi. Dl. dr. neurochirurg ne-a spus ca Antonia este un ” candidat perfect pentru rizotomie” ceea ce mi-a atras atentia, si am decis sa particip si la seminarul organizat ulterior. Trebuie sa recunosc ca am asistat la una din cele mai elocvente prezentari pe care le-am urmarit pana acum ( lucrez in cercetare, deci merg frecvent la workshop-uri si conferinte), adica, fara mari cunostiinte medicale, am inteles si mi-a fost demonstrata perfect eficacitatea acestei interventii, drept pentru care as dori din tot sufletul ca fiica mea sa beneficieze de ea.

-Cu multumiri, Carmen Mustata

Rizotomie

"Andreea Vlad – calculi intrahepatici

Andreea Vlad s-a plimbat 9 ani prin spitalele din Romania si nu a reusit sa afle de ce boala sufera. A aflat insa la ACIBADEM dupa o simpla consultatie. Iata ce spune Doamna Vlad:

despre ACIBADEM:

Ma numesc Andreea VLAD, sunt din Bucuresti (Romania) si doresc sa va impartasesc experienta avuta la Acibadem.

Problemele mele de sanatate am inceput in anul 2003, pe vremea cand aveam 23 de ani. De atunci, practic de 9 ani, am fost pacienta multor medici (bine cotati) din Bucuresti. Nu numai ca nu am aflat un diagnostic cert, insa ma simteam efectiv o data statistica sau o marfa.

Ca sa puteti intelege revolta mea deplina fata de sistemul sanitar din Romania (imi permit sa-l includ si pe cel privat) va precizez diagnosticele mele primite in Romania (hepatita virala acuta non A, non B, non C; steatoza hepatica; fibroza hepatica; suspecta de talasemie minora si de hepatita autoimuna) versus diagnosticul de la Acibadem (calculi intrahepatici).

De ce am afirmat ca m-am simtit o simpla data statistica in Romania? Toti medicii se inghesuiau sa-mi faca punctie/biopsie hepatica, insa nimeni nu mi-a propus ca analize o banala ultrasonografie si un RMN.

Nu-mi pot gasi cuvintele potrivite sa pot exprima ceea ce s-a intamplat la Acibadem. Am crezut ca numai in filme este posibil asa ceva. Pur si simplu totul a fost WOW!

Spitalul Maslak (situat in partea europeana a orasului Istanbul) arata ca desprins din filmele SF. Aparatura lor este de ultima generatie, iar devotamentul medicilor si modul in care esti tratat reprezinta ceea ce ar insemna o stare de normalitate, care la noi in tara nu exista nici in sistemul privat. La Acibadem, pacientul, cu nevoile, asteptarile si dorintele sale, precum si confortul sau sunt aspecte primordiale.Chiar daca pentru mine, investigatiile si analizele medicale au presupus costuri destul de ridicate in raport cu posibilitatile financiare, a meritat fiecare banut!

Am fost repartizata la domnul conferentiar doctor BAHATTİN ÇİÇEK, specializat in gastroenterologie. Dupa ce a analizat istoricul meu medical si analizele anterioare (traduse in engleza), am purtat o discutie pe tema simptomatologiei mele si a fost socat sa afle ca in Romania nu mi-au fost propuse ca investigatii medicale ultrasonografia si RMN-ul (investigatii imagistice, disponibile si in Romania).

Domnia sa, dupa ce mi-a efectuat ultrasonografia era deja sigur de diagnosticul meu (calculi intrahepatici). Mai mult, mi-a confirmat ca in cazul afectiunii mele, punctia/biopsia hepatica ar fi fost nerelevanta, chiar daca as fi facut-o de 100 de ori.

RMN-ul a fost efectuat pentru a se vedea exact (cu precizie maxima) dimensiunea si pozitionarea acestor calculi. Aceasta investigatie a fost interpretata de un profesor doctor.

Doresc sa-i multumesc din suflet domnului conferentiar doctor BAHATTİN ÇİÇEK pentru diagnostic (nedepistarea acestei boli ar fi condus la ciroza sau cancer), pentru faptul ca mi-a explicat ce metoda minim invaziva se poate utiliza pentru a remedia/inlatura problema mea de sanatate, pentru dedicare, profesionalism, rabdare (mi-a explicat in amanunt si mi-a raspuns calm la toate intrebarile pe care i le-am adresat).

Totodata, cele mai bune ganduri si sincere multumiri adresez si doamnei Semra Selim (care a organizat totul la fata locului, asigurand si traducerea din turca in romana si invers, cand a fost cazul) pentru amabilitate, promptitudine si ajutor. Acibadem este locul in care omul si implicit viata acestuia chiar conteaza.

Cu deosebit respect si totala recunostinta,

Andreea VLAD

despre Travel Medical:

Doresc sa adresez multumirile mele doamnei Denisa Popa, reprezentanta companiei Travel Medical, pentru tot sprijinul acordat in ceea ce priveste deplasarea mea la Acibadem. Am fost foarte multumita de aceasta colaborare, in principal din urmatoarele considerente:

  • promptitudinea raspunsurilor pe care le-am primit
  • corectitudinea informatiilor ce mi-au fost furnizate
  • modalitatea organizarii deplasarii mele la Acibadem (incluzand cei 3 insotitori)
  • luarea in considerare a celor comunicate de mine (constrangeri, asteptari, etc)
  • seriozitatea
  • disponibilitatea
  • gratuitatea serviciilor de intermediere

De asemenea, pentru mine a contat foarte mult faptul ca Travel Medical este o companie agreata de catre Grupul Acibadem.

Voi pastra legatura cu doamna Popa, chiar daca starea mea de sanatate va fi buna.

Stimata doamna Popa, pe aceasta cale doresc sa va asigur de intreaga mea consideratie"

–Andreea Vlad

Medicina interna

Sunt David Andrei Voinea, am 2 ani si 6 luni si locuiesc in Bucuresti.

La varsta de 1 an am fost diagnosticat cu paralizie cerebrala si cu tetrapareza spastica. Din nefericire, pentru acest tratament nu exista tratament medical in Romania, exista doar fizioterapie. Din acest motiv sunt una dintre persoanele cu dizabilitati, fara niciun viitor.

Din septembrie 2011 sunt pacientul Domnul Profesor Doctor Memet Özek – specialist in neurochirurgie pediatrica si al Domnului Mr. Özcan Kalkan, fizioterapeut.

Am inceput cu fizioterapie si dupa cateva luni medicii mi-au recomandat operatia de rizotomie dorsala selectiva. Operatia a avut loc pe data de 3 august 2012, pe cand aveam 2 ani si 5 luni. Inainte de operatie, medicii pediatri si anestezisti mi-au facut o evaluare amanuntita. Aceasta operatie imi da sanse sa merg si sa devin un copil normal.

In momentul de fata continui fizioterapia si programul de reabilitare.

Prin aceasta scrisoare doresc sa multumesc din adancul inimii Domnului Domnul Profesor Doctor Memet Özek si domnului Özcan Kalkan, specialist in fizioterapie, pentru grija lor si pentru inaltul profesionalism.

Al Dumneavoastra,

-David Andrei Voinea

Rizotomie

Ma numesc Stanescu Florentina si sunt cetatean roman. Am fost pacient al spitalului ACIBADEM FULYA in Decembrie 2012.

Serviciile medicale oferite au fost de foarte buna calitate iar intreg personalul foarte amabil, lucru care a dus la traversarea cu mai multa usurinta a situatiei dificile in care ma aflam.

Pe aceasta cale tin sa multumesc d-lui Prof. Dr. Ertugrul Goziglu si d-nei Elena Oden pentru profesionalismul si modul de a dialoga si interactiona cu mine.

Nu in ultimul rand, tin sa multumesc intregului personal care s-a ocupat de ingrijirea mea pe tot parcursul sederii in spital.

-Va multumesc, Florentina Stanescu

Scrisoare de multumire

Eugen Dumitru Garlescu a fost operat la ACIBADEM, in vederea eliminarii unui adenom hipofizar foarte mare. Au fost necesare 2 operatii pentru a elimina complet tumora.

Impresiile Domnului Garlescu:

21.10.2012

Inca din data de 15.10.2012, cand am ajuns la aeroport, am fost inctampinat de soferul clinicii ACIBADEM, care m-a dus la destinatie. Acolo am fost intampinay de doamna Elena, cea care ne-a insotit peste tot pe unde am avut nevoie si ne-a ajutat foarte mult cu traducerea si cu programarile.

Sunt foarte multumit de toate conditiile gasite aici, toti sunt profesionisti iar doctorii mi-au explicat pe indelete si mi-au raspuns la toate intrebarile. Operatiile au decurs bine, nu au fost complicatii iar personalul spitalului a avut grija ca totul sa fie in ordine.

In concluzie, vreau sa multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa ajung aici si ca totul sa fie bine. Multumesc doamnei Denisa Popa, reprezentant Travel Medical, doamnei Elena si tuturor doctorilor iar pe viitor o sa recomand clinica ACIBADEM si altor persoane, deoarece este de inalta calitate, toti de aici fiind profesionisti.

Garlescu Eugen Dumitru

18.12.2012

Dupa ce am venit de la Istanbul am tinut si tin legatura cu spitalul si medicii care ma trateaza. Chiar zilele trecute mi-a raspuns doamna doctor la o intrebare pe care am avut-o. Cand am o nelamurire ii trimit un mail si imediat imi raspunde. Aici, in Romania, este complet diferit, aici asistentele se uita la mine de parca cine stie ce as avea, daca esti bolnav te trateaza ca pe un bolnav nu ca pe un om, si de fiecare data cand plec de la Parhon parca mi se ia o piatra de pe inima, pentru ca acolo sunt cu psihicul la pamant, nu mai am chef de nimic. In Turcia eram tratat altfel, oamenii nu se uitau la mine ca la un bolnav. Eu tin legatura cu doctorii din Turcia si imi raspund repede la mailuri sunt foarte draguti.

-Garlescu Eugen Dumitru

Adenom Hipofizar