travel medical - partener Acibadem Hospitals Group
Gamma Knife Icon

GammaKnife + bilet de avion + cazare - 5800 Euro*

* traducator pentru limba romana si transportul in Istanbul incluse

Leksell Gamma Knife Icon este a 6-a și cea mai recentă generație de Gamma Knife, introducând un nou concept în tratamentul țintit al leziunilor cerebrale.

GammaKnife este cel mai precis echipament de radiochirurgie existent la acest moment și reprezintă tehnologie cu capacități microradiochirurgicale ultra-precise.

GammaKnife este capabil să livreze în creier doze mari și precise de iradiere, minimizând în același timp impactul asupra țesuturilor cerebrale normale ale pacientului. Acest echipament a fost gândit ca o alternativă eficientă și mai puțin invazivă la operațiile deschise. 

Precizie superioară

Leksell Gamma Knife Icon asigura un nivel de acuratețe nemaiatins pînă în prezent, indiferent de afectiunea craniană tratată.

 • Conceptul Online Adaptive DoseControl (Adaptarea Online a Controlului Dosajului) este un concept complex ce asigură acuratețea și precizia în livrarea tratamentului, furnizând un control continuu al calității întregului proces și permițând luarea de decizii clinice în timp real de-a lungul aplicării tratamentului.
 • Real-Time Motion Management (Controlul Mișcării în Timp Real) permite ca Gamma Knife Icon să asigure același nivel de precizie la imobilizarea cu sau fără dispozitiv de fixare. Sistemul de înaltă definiție pentru controlul mișcării monitorizează în timp real pacientul pe parcursul aplicării tratamentului, cu o precizie de 0,15 mm, de șase ori mai mult decât standardul curent existent. Dacă pacientul se mișcă în afara limitelor prestabilite, funcția de suprimare a sistemului blochează instantaneu fasciculul de raze.
 • Online Control of Dose Delivery (Controlul Online al Dozei Administrate). O noutate pentru Gamma Knife Icon este integrarea Cone Beam CT (CBCT) stereotactic. Calibrat la sistemul de poziționare al pacientului, acesta determină în mod stereotactic coordonatele 3D folosindu-se de anatomia structurilor osoase. După preluarea imaginilor furnizate de CBCT și RMN, planul de tratament se adaptează automat la orice nevoie de corecție în poziția pacientului. Mulțumită facilităților unice de dozare, sistemul se adaptează automat la rotirea pacientului, cadru cu cadru, fără a necesita manevre mecanice.
  Evaluarea online a dozei de iradiere permite comparatea dozei ce urmează a fi administrată cu doza planificată a fi distribuită. Acest mecanism poate fi controlat direct de la consola echipamentului, permițând adaptarea online, rapid și facil a planului de tratament.

De ce să alegeți Travel Medical?

Travel Medical consiliază orice problemă medicală și facilitează rezolvarea ei în Turcia, oferind o suită full-service:

 • a doua opinie medicală gratuită
 • prioritizarea consultațiilor și oferte avantajoase
 • organizare integrală (bilete, hotel, transport între acestea)
 • traducător / însoțitor permanent

De ce să alegeți Turcia?

 • distantă de aprox. 45 min. cu avionul
 • analize și echipamente ce NU se găsesc în Romania
 • echipe medicale recunoscute international
 • echipamente de ultimă generație
Cea mai mică doză de iradiere a țesuturilor sănătoase

Gamma Knife Icon asigură același nivel de precizie atât la imobilizarea cu dispozitiv cât și la cea fără dispozitiv; acest aspect deosebește Icon de toate celelalte soluții existente. Gamma Knife Icon asigură rezultate de cea mai înaltă acuratețe: o medie de 0.15 mm obținută în condiții clinice reale.

Gamma Knife Icon este superior oricărei alte tehnologii de radiochirurgie cerebrală existente până în prezent. Structura sa unică cu țintire izocentrică și multiple fascicule fixe face ca iradierea să-și atingă cu strictețe ținta. În cazul Icon:

 • doza de iradiere a țesutului cerebral sănatos este în mod tipic de 2-4 ori mai mică decât în cazul oricărei alte tehnologii
 • doza de iradiere extra-cranială este de 10 până la 130 de ori mai mică.
Flexibilitate îmbunătățită

Leksell Gamma Knife Icon extinde orizonturile radiochirurgiei stereotactice intracraniene, făcând disponibil un număr mai mare de opțiuni de tratament.

Se poate utiliza în orice context:

 • cu sau fără dispozitiv de imobilizare a pacientului
 • sub ghidaj imagistic sau pe bază de repere
 • în sesiune unică sau în tratamente fracționate
 • radiochirurgie standard sau microradiochirurgie ultra-precisă.

Avantajele colaborarii cu Travel Medical

PRET

Prețuri mai mici sau cel mult egale cu cele oferite de spitale

DOCUMENTE

Transmiterea gratuită a documentelor medicale

CONSILIERE

Second opinion și consiliere medicala gratuită

ORGANIZARE

Organizarea completă a deplasării (avion, hotel etc.)

TRANSPORT

Transport gratuit intre spital, hotel și aeroport

TRADUCERE

Traducerea documentelor medicale în și din limba engleză (gratuită în unele cazuri)

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați