travel medical - partener Acibadem Hospitals Group

ACIBADEM Healthcare Group

Spital Acibadem

Travel Medical este partener oficial ACIBADEM Healthcare Group din 2011.

Acibadem Healthcare Group este un holding de spitale private din Turcia, în care se tratează anual mii de pacienți români. Oferă din anul 1991 servicii medicale de calitate folosind tehnologii de ultimă generație, având peste 17.000 de angajați. Acibadem Healthcare Group dispune de 21 spitale generale, 16 centre medicale și nenumărate laboratoare.

Acreditări internaționale: EFQM (European for Quality Management), ISO (Internațional Organization for Standardization) fac din Acibadem Healthcare Group un reper pentru organizațiile mondiale de sănătate.Certificare DAR

Certificare ISO

Memorial Hospitals Group – înființat în 2000, și-a clădit un renume în lumea medicală pentru eficiență în transplantul de măduvă osoasă, transplantul de organe, fertilizare în vitro dar și multe alte specializări. Cu personal calificat și o abordare în cele mai înalte standarde etice a pacienților, primește anual nenumărați pacienți străini pentru tratament.

Amerikan Hastanesi

Amerikan Hospital – Spitalul Amerian din Istanbul. Acest spital prezintă un succes enorm în urma colaborării de mai mult de șase ani cu MD Anderson Cancer Center din HUSTON U.S. – unul dintre cele mai importante centre oncologice din Statele Unite.

KOC Universitesi Hastanesi

Spitalul Universitar Koç – un spital care are în spate o fundație caritabilă. Fundația Vehbi Koç a stabilit un standard de excelență în filantropie și valorile ei stau la baza funcționarii spitalului universitar Koç.

Florence Nightingale

Florence Nightingale Hospitals Group este un lanț de spitale cu experiență de peste 28 de ani de activitate în sistemul medical, iar unul dintre cele mai recomandate spitale se află în Istanbul.

Spitalul Monza

Spitalul Monza este o unitate medicală de înalta specializare, un spital privat convenționat cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București (CASMB), ce se caracterizează printr-o ofertă de servicii medicale complete.
Spitalul este unul tehnologic, dată fiind prezența aparaturilor de diagnostic de ultimă generație.
Spitalul Monza își propune să ofere pacientului un serviciu complex de diagnostic-tratament-recuperare.

NeoLife

NeoLife Medical Center, membră a Grupului International Bozlu, este una dintre clinicile medicale de referință din Romania care a adus tehnici și echipamente revoluționare de diagnostic și tratament în țara noastră.

Aerotravel

Aerotravel Lufthansa City Center este activă pe piață românească din 1998, iar din anul 2000 face parte din rețeaua internațională de agenții de turism Lufthansa City Center. Fiind parte a unui lanț de 600 de agenții deschise în 77 de țări, Aerotravel asigură clienților sai acces imediat la produse și servicii aproape oriunde în lume, la calitate garantată.

Activ Traduceri

Activ Traduceri oferă traduceri medicale efectuate de către medici pentru orice specialitate medicală.