Amerikan Hospital – datorita succesului avut în urma colaborării de mai mult de șase ani cu MD Anderson Cancer Center din HUSTON U.S – unul dintre cele mai importante centre oncologice din Statele Unite, extindem acest parteneriat pentru serviciile oncologice.

Spitalul Universitar Koç – un spital care are în spate o fundație caritabilă. Fundația Vehbi Koç a stabilit un standard de excelență în filantropie și valorile ei stau la baza funcționarii spitalului universitar Koç.

Florence Nightingale Hospitals Group – experientă de peste 28 de ani de activitate în sistemul medical recomandă aceste spitale din Istanbul.

Spitalul Monza este o unitate medicala de înalta specializare, un spital privat conventionat cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), ce se caracterizeaza printr-o oferta de servicii medicale complete.
Spitalul este un spital tehnologic, data fiind prezenta aparaturilor de diagnostic de ultima generație.
Spitalul Monza isi propune sa ofere pacientului un serviciu complex de diagnostic-tratament-recuperare.

NeoLife Medical Center, membra a Grupului International Bozlu, este una din clinicile medicale de referinta din Romania care a adus tehnici si echipamente revolutionare de diagnostic si tratament in tara noastra.

Aerotravel Lufthansa City Center este activa pe piata romaneasca din 1998, iar din anul 2000 face parte din reteua internationala de agentii de turism Lufthansa City Center. Fiind parte a unui lant de 600 de agentii deschise in 77 de tari, Aerotravel asigura clientilor sai acces imediat la produse si servicii aproape oriunde in lume, la calitate garantata.

Activ Traduceri ofera traduceri medicale efectuate de catre medici pentru orice specialitate medicala.