Travel Medical

Partener oficial ACIBADEM Healthcare Group

Travel Medical facilitează, coordonează și mediază rezolvarea problemelor de sănătate în alte țări decât cea în care trăiește pacientul.

Travel Medical are rolul de a sprijini în cazul în care doriți beneficiați de serviciile medicale ACIBADEM, intermediind, fară costuri suplimentare, accesul către multiplele facilitați de diagnostic și tratament.

Travel Medical NU percepe comisioane în plus pentru pacienții săi. Este agent pentru clinicile private pe care le reprezintă și cu care are contracte agreate și prețuri negociate.

Prețurile oferite de Travel Medical NU sunt mai mari decât cele practicate în clinicile holding-ului Acıbadem! Nu există adaos comercial!

Cu ajutorul nostru beneficiați de oportunitatea de a găsi oferte cu prețuri avantajoase pentru cele mai bune soluții în termeni de calitate a actului medical. Travel Medical va propune lanțul de spitale ACIBADEM, cunoscut personal de cei ce reprezintă oficial acest holding în România.

Toate aceste servicii sunt asigurate de către consultantul medical ACIBADEM care, în condiții de totala confidențialitate, va oferi asistență astfel:

Cum decurge colaborarea?

Începem prin a:

Asigura parcursul dosarului Dvs. medical, către departamentul în care aveți nevoie de consultație.

Servicii incluse:

Punem la dispoziția Dvs. servicii de traducere profesională a documentelor medicale, fără costuri suplimentare.

Ce se întâmplă după?

După evaluarea dosarului de către medici specialiști programăm consultațiile medicale necesare, la data dorită de pacient.

Organizăm călătoria fără costuri suplimentare:

de la plecarea din România, până la revenirea în țară: rezervarea hotelului și biletelor de avion cu prețuri și oferte special negociate pentru pacienții Acibadem.

Beneficii incluse în călătoria medicală:

Oferim transport între toate facilitățile, precum și traducător permanent care sa intermedieze dialogul cu medicii, analizele și decursul tratamentului, FĂRĂ COSTURI SUPLIMENTARE.

Pentru însoțitori și alte activități:

Se stabilește un traseu coerent și ușor de parcurs pe toată durata călătoriei în scop medical, cât și un program pentru însoțitorii pacienților dacă este cazul.

După călătoria medicală:

Se ofera asistență și pentru cerințe non-medicale, cât și consiliere după intoarcerea înapoi în țară din călătoria medicală.

Pret

Prețuri mai mici sau cel mult egale cu cele oferite de spitale.

Documente

Transmiterea gratuită a documentelor medicale

Consiliere

Second opinion și consiliere medicala gratuită

organizare

Organizarea completă a deplasării (avion, hotel etc.)

transport

Transport gratuit intre spital, hotel și aeroport

traducere

Traducerea documentelor medicale în și din limba engleză (gratuită în unele cazuri)