travel medical - partener Acibadem Hospitals Group

Radioterapie ghidata prin RMN

Radioterapia ghidată prin Rezonanță Magnetică Nucleară – o șansă în plus pentru bolnavii de cancer, în special pentru pacienții cu cancer de pancreas

Radioterapia ghidată prin RMN este o nouă tehnologie care combină rezonanța magnetică nucleară (folosită pentru investigații imagistice) cu un accelerator liniar (folosit pentru radioterapie), permițând astfel un tratament mult mai eficient și mai precis al tumorilor oncologice.

Până la apariția acestui aparat, în cadrul radioterapiei se aplica același plan pentru fiecare ședință de tratament a pacientului. În zoneela abdominală sau toracică, poziția organelor interne se schimbă continuu (chiar de la o respirație la alta), ceea ce face ca radioterapia facută chiar cu aparate dintre cele mai moderne sa nu fie întotdeauna eficientă și corect aplicată

Cu ajutorul noii tehnologii în care rezonanța magnetică este încorporata în acceleratorul linear, se obține imaginea precisă a tumorii de fiecare dată, la fiecare secvență de aplicare a radioterapiei. Când structurile tisulare vizate își modifică poziția, planul de tratament se ajustează automat și se aplică conform noilor poziționări

Astfel, fiecare ședință de tratament se personalizează în funcție de datele obținute. Vorbim, practic, despre radioterapia adaptativă, un algoritm foarte nou în tratamentele de radioterapie.

Tehnologia este disponibilă în 20 de centre din lume, 10 în SUA și alte 10 în: Japonia, Coreea de Sud, Dubai, Turcia (Istanbul), Italia (Roma), Germania (Heidelberg), Franța, Olanda (Amsterdam) și Danemarca.

De ce să alegeți Travel Medical?

Travel Medical consiliază orice problemă medicală și facilitează rezolvarea ei în Turcia, oferind o suită full-service:

 • a doua opinie medicală gratuită
 • prioritizarea consultațiilor și oferte avantajoase
 • organizare integrală (bilete, hotel, transport între acestea)
 • traducător / însoțitor permanent

De ce să alegeți Turcia?

 • distantă de aprox. 45 min. cu avionul
 • analize și echipamente ce NU se găsesc în Romania
 • echipe medicale recunoscute international
 • echipamente de ultimă generație

Beneficiile radioterapiei ghidată prin rezonanță magnetică:
 • Controlul cu precizie a zonei iradiate și protejarea țesuturilor sănătoase din jurul tumorilor, ceea ce are ca rezultat atât creșterea eficienței iradierii tumorale, precum și reducerea efectelor adverse datorata iradierii țesturilor adiacente.
 • De această tehnologie pot beneficia și copiii diagnosticați cu cancer.
 • Iradierea unor tumori cum sunt cele localizate la nivelul pancreasului. Acestea nu puteau fi tratate prin radioterapie deoarece cu tehnologiile mai vechi nu se putea livra o cantitate optimă de radiații către pancreas din cauza țesuturilor sau organelor din jur. Cu această tehnologie, se pot aplica doze mai mari, datorită monitorizării mult mai precise a zonei care trebuie tratate.
 • Numărul de ședințe de tratament se poate reduce considerabil. De exemplu, dacă înainte era nevoie de 30 de ședințe pentru unele tumori, prin radioterapia ghidata prin RMN, numărul acestora se poate reduce la 5 ședințe.. Asta înseamnă reducerea considerabilă a perioadei necesare radioterapiei, de la 2 luni la 2 săptămâni, un lucru extrem de benefic pentru pacienți.

Afla mai multe despre tehnicile de radioterapie disponibile prin Travel Medical >>

Avantajele colaborarii cu Travel Medical

PRET

Prețuri mai mici sau cel mult egale cu cele oferite de spitale

DOCUMENTE

Transmiterea gratuită a documentelor medicale

CONSILIERE

Second opinion și consiliere medicala gratuită

ORGANIZARE

Organizarea completă a deplasării (avion, hotel etc.)

TRANSPORT

Transport gratuit intre spital, hotel și aeroport

TRADUCERE

Traducerea documentelor medicale în și din limba engleză (gratuită în unele cazuri)

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați