travel medical - partener Acibadem Hospitals Group

RMN Intraoperator 3Tesla

RMN intraoperator 3 Tesla – tehnologia imagistică ce permite eliminarea completă a tumorilor cerebrale prin furnizarea de imagini în timpul operaţiei.

În cazul neurochirurgiei cerebrale, poziţia tumorilor este determinată properator prin diverse metode imagistice. Cu toate acestea, poziţia acestora se poate modifica în timpul operaţiei, permiţând astfel apariţia erorilor şi a rezecţiei incomplete a tumorilor. În absenţa unui dispozitiv RMN intraoperator, după operaţie, pentru a se verifica dacă rezecţia tumorii a fost făcută bine, pacientul trebuie transportat în altă locaţie pentru RMN. În cazul în care rezecţia nu s-a făcut corespunzător, pacientul trebuie reoperat.

Dispozitivul RMN intraoperator (iMRI) elimină acest mare inconvenient, furnizând imagini chiar în timpul operaţiei. Astfel, echipa de chirurgi poate vedea în timp real poziţia tumorii şi poate afla dacă mai există reziduuri tumorale, permiţând astfel o rezecţie cât mai bună a tumorii, fără a afecta structurile normale ale ţesutului cerebral. În concluzie, această tehnică elimină practic eventualitatea unei a două operaţii pentru eliminarea rezidurilor tumorale.

Creşterea preciziei rezecţiei tumorilor cerbrale are că rezultat creşterea speranţei de supravieţuire pentru pacienţii cu tumori cerebrale maligne, cum ar fi astrocitoamele anaplastice sau glioblastoamele.

De ce să alegeți Travel Medical?

Travel Medical consiliază orice problemă medicală și facilitează rezolvarea ei în Turcia, oferind o suită full-service:

 • a doua opinie medicală gratuită
 • prioritizarea consultațiilor și oferte avantajoase
 • organizare integrală (bilete, hotel, transport între acestea)
 • traducător / însoțitor permanent

De ce să alegeți Turcia?

 • distantă de aprox. 45 min. cu avionul
 • analize și echipamente ce NU se găsesc în Romania
 • echipe medicale recunoscute international
 • echipamente de ultimă generație”

Există şi alte aplicaţii al RMN intraoperator, în afară de chirurgia tumorilor cerebrale.

În epilepsie, RMN intraoperator poate fi folosit pentru confirmarea rezecţiei leziunilor şi pentru a verifica plasarea electrozilor. Aceasta din urmă este valabilă şi pentru chirurgia bolii Parkinson şi pentru alte boli ale creierului tratate prin stimulare cerebrală profundă. RMN intraoperator poate fi folosit pentru verificarea amplasării cateterelor de sunt în cazul tratamentului hidrocefaliei şi există aplicări ale acesteia în cazul chirurgiei măduvei spinării din zona cervicală sau a joncţiunii cranio-cervicale.

Astfel, având la dispoziţie o mare varietate de aplicaţii, RMN intraoperator permite neurochirurgilor să determine dacă scopul intervenţiei chirurgicale a fost atins sau nu şi să acţioneze în consecinţă.

Dispozitivul RMN intraoperator 3 Tesla de la ACIBADEM este un dispozitiv de ultimă generaţie care îl înlocuieşte pe cel anterior de 1.5 Tesla şi a cărui calitate a imaginilor şi viteză de lucru sunt net superioare.

Dispozitivul RMN intraoperator 3 Tesla este considerat a fi “state of the art device”- adică, cea mai înaltă tehnică existentă în domeniu la momentul actual.

Afla mai multe despre echipamentele de top din spitalele ACIBADEM >>

Ştiaţi că:
 • incidenţă tumorilor creierului este una semnificativă
 • odată cu vârsta creşte riscul apariţiei tumorilor creierului
 • studiile arată că tumorile cerebrale apar la 5 din 100.000 de oameni
 • creşterea speranţei medii de viaţa a dus şi la creşterea numărului oamenilor cu afecţiuni cerebrale

Avantajele colaborarii cu Travel Medical

PRET

Prețuri mai mici sau cel mult egale cu cele oferite de spitale

DOCUMENTE

Transmiterea gratuită a documentelor medicale

CONSILIERE

Second opinion și consiliere medicala gratuită

ORGANIZARE

Organizarea completă a deplasării (avion, hotel etc.)

TRANSPORT

Transport gratuit intre spital, hotel și aeroport

TRADUCERE

Traducerea documentelor medicale în și din limba engleză (gratuită în unele cazuri)

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați