Despre cancerul de prostată

Cancerul de prostată se situează la nivelul prostatei, localizată sub vezica urinară și reprezintă cea mai comună afecțiune maligna la bărbați. Aceasta vizează bărbații cu vârste înaintate, însă detectarea timpurie poate fi vitală.

Departamentul de urologie al sspitalelor partenere din Turcia oferă servicii moderne de diagnostic şi tratament în tratamentul minim invaziv al bolilor de prostată, urologie şi urologie pediatrică. Paşii uriaşi făcuţi în domeniul operaţiilor închise, utilizarea sistemelor robotice apărute fac limitările tehnice să fie depăşite, timpul petrecut în spital să fie foarte scurt, pacienţii să se recupereze uşor şi să îşi reia viaţă normală.

De ce să alegeți Travel Medical?

Travel Medical consiliază orice problemă medicală și facilitează rezolvarea ei în Turcia, oferind o suită full-service:

  • a doua opinie medicală gratuită
  • prioritizarea consultațiilor și oferte avantajoase
  • organizare integrală (bilete, hotel, transport între acestea)
  • traducător / însoțitor permanent

De ce să alegeți Turcia?

  • distantă de aprox. 45 min. cu avionul
  • analize și echipamente ce NU se găsesc în Romania
  • echipe medicale recunoscute international
  • echipamente de ultimă generație”

Echipamente și metode de diagnostic

Scanarea Ga-68 PSMA PET

Scanare Ga-68 PSMA PET + bilet de avion dusîntors + o noapte cazare Preț pachet*: 1750 Euro!

Scanarea Ga-68 PSMA PET este investigația indicată în cazul cancerului de prostată. Aceast tip de investigație NU se găsește în Romania, iar Turcia este cea mai abordabilă și eficientă variantă pentru a beneficia de acest tip de scanare. Investigația PET cu radiotrasor 68Ga (Galiu marcat cu antigen specific prostatic) s-a dovedit a fi de mare succes în diagnosticarea cancerului de prostată și în special a recidivelor și metastazelor acestuia. Mai mult, aceasta scanare marchează și leziunile suspecte pentru cancerul de prostată, cu un contrast extrem de bun și o raza de detecție foarte ridicată.

Terapia Lutetium-177

Terapia Lutetium-177 este recomandată în stadiul cancerului de prostată care prezintă metastaze iar tratamentul tradițional nu mai poate garanta recuperare. Este recomandat atunci când cancerul nu mai raspunde chimioterapiei. Terapia Lutetium-177 PSMA este un tratament bazat pe radiație țintită, ce folosește radionuclidul Lutetium. Odată ce Lutetium-177 intră în circulația pacientului, cu ajutorul unui ligand, se direcționa către receptorii PSMA din celulele canceroase și se lega de ei. Lutetium-177 emite apoi radiații, care atacă celulele canceroase cu success iar în timp le distruge. Tratamentul este indicat pacienților ce au încercat deja chimioterapie, radioterapie sau terapie hormonală.

Aceast tip de investigație NU se găsește în Romania, iar Turcia este cea mai abordabilă și eficientă variantă pentru a beneficia de acest tip de tratament.

RMN pentru prostată multiparametric

Rmn-ul de prostată multiparametric este o noua tehnică care combină imagistica anatomică cu cea funcțională – RMN cu Difuzie și RMN cu Perfuzie (Diffusion MRI și Perfusion MRI) cu rol important în diagnosticarea oncologică prin stabilirea unui scor de evaluare și excluderea a riscului de cancer. Este metodă imagistică cu cea mai mare sensibilitate în evaluarea extinderii locale a tumorii. RMN-ul de prostată multiparametric este investigația care face diferența în diagnosticarea cancerului de prostată aducând informații precum: localizare, volum tumoral, grad de agresivitate caracterizare și stadializare. Informațiile contribuie la stabilirea strategiei terapeutice ulterioare.

Biopsia pentru prostată tinrita prin fuziune RMN-US

Acest tip de investigație se realizează în urma RMN-ului pentru prostată multiparametric, după caz. Este metoda de diagnostic care exclude incertitudinile. Biopsia permite prelevarea țintită din focare suspecte a probelor pentru analiza histopatologică. Este o metodă rapida ce reduce numărul de biopsii necesare în tratamentul tradițional, reducând astfel disconfortul pacientului și crescând rata de succes a tratamentului.

Chirurgia prostatei cu aparatul da Vinci

Prostatectomia se indica în principal în cazurile de cancer de prostată în care nu au fost afectate țesuturile învecinate. Datorită inovatoarei tehnologii chirurgicale da Vinci, medicii pot oferi un tratament minim invaziv pentru cancerul de prostată. Sistemul da Vinci este considerat o platformă chirurgicală State-of–Art – tehnologie de ultimă generație cu înaltă definiţie. Este tehnologia care duce mâinile chirurgului dincolo de limitele umane.

Avantajele colaborarii cu Travel Medical

PRET

Prețuri mai mici sau cel mult egale cu cele oferite de spitale

DOCUMENTE

Transmiterea gratuită a documentelor medicale

CONSILIERE

Second opinion și consiliere medicala gratuită

ORGANIZARE

Organizarea completă a deplasării (avion, hotel etc.)

TRANSPORT

Transport gratuit intre spital, hotel și aeroport

TRADUCERE

Traducerea documentelor medicale în și din limba engleză (gratuită în unele cazuri)

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați