Radioterapia

Tipuri de tumori in care se foloseste radioterapia:

Tipuri de terapii:

 • Radioterapie ghidată prin RMN
 • IMRT – Radioterapie de intensitate modulata
 • RapidArc – Terapie Arc modulata volumetric –
 • IGRT – radioterapie ghidata imagistic (on boardImaging, Online portal Imaging)
 • Sistem de urmarire a miscarilor respiratorii in timpul radioterapiei
 • Acceleratoare liniare (Clinac DHX, Trilogy)

Radioterapie interna:

 • Ultrasonografie & Radiografie –aplicate in brahiterapie

Radiochirurgie Stereotactica – se utilizeaza pe larg in urmatoarele afectiuni tumorale:

 • Tumori cerebrale
 • Malformatii Arterio-Venoase – AVM
 • Adenom hipofizar
 • Metastaze cerebrale
 • Tumori de cap si gat
 • Cancer pulmonar
 • Cancer de prostata
 • Tumori ginecologice
 • Tumori ale tesuturilor moi
 • Tumori de pancreas
 • Melanom malign
 • Cancer hepatic
 • Metastaze hepatice
 • Cordoame

Radioterapia ghidată prin Rezonanță Magnetică Nucleară – o șansă în plus pentru bolnavii de cancer, în special pentru pacienții cu cancer de pancreas

Radioterapia ghidată prin RMN este o nouă tehnologie care combină rezonanța magnetică nucleară (folosită pentru investigații imagistice) cu un accelerator liniar (folosit pentru radioterapie), permițând astfel un tratament mult mai eficient și mai precis al tumorilor oncologice.

Până la apariția acestui aparat, în cadrul radioterapiei se aplica același plan pentru fiecare ședință de tratament a pacientului. În zoneela abdominală sau toracică, poziția organelor interne se schimbă continuu (chiar de la o respirație la alta), ceea ce face ca radioterapia facută chiar cu aparate dintre cele mai moderne sa nu fie întotdeauna eficientă și corect aplicată

Cu ajutorul noii tehnologii în care rezonanța magnetică este încorporata în acceleratorul linear, se obține imaginea precisă a tumorii de fiecare dată, la fiecare secvență de aplicare a radioterapiei. Când structurile tisulare vizate își modifică poziția, planul de tratament se ajustează automat și se aplică conform noilor poziționări.

Afla mai multe despre radioterapia ghidată prin RMN >>

TrueBeam

Radiochirurgia este redefinită cu sistemul TRUEBEAM STx. Bun venit în viitor! Limitele tratamentelor de radioterapie au fost depăşite cu o tehnologie proiectată de la zero pentru a optimiza atât radioterapia cât şi radiochirurgia.

Este tratamentul cu cea mai mare acurateţe şi precizie al tumorilor este prezent acum la ACIBADEM. 
Puterea, Precizia și Viteza TRUEBEAM STx aduce mai multe rezultate pozitive în tratamentul tumorilor!TRUE BEAM STx

TRUEBEAM STx reprezintă o tehnologie de radioterapie inovatoare, de ultimă generație, ce înglobează într-un singur aparat caracteristicile tuturor echipamentelor folosite în radioterapie. TRUEBEAM STx, cu abilitatea să de a focaliză radiaţia direct în centrul ţintei, nu face doar posibil că ţesuturile sănătoase să primească un nivel scăzut de radiaţîi dar, prin capacitatea să de a furniza doze mai mari de raţiaţîi, reduce de 4-8 ori timpul cât pacientul este supus radiaţiilor. Astfel este crescut succesul tratamentului şi confortul pacientului.

Afla mai multe despre TrueBeam – cea mai noua inovatie in radioterapie si radiochirurgie >>

CyberKnife
Oferta speciala ACIBADEM: CyberKnife la 7000 Euro – cel mai mic pret!

Tratamentul tumorilor sau al leziunilor aflate în orice parte a corpului utilizând tehnologia de imagistică robotizată

CyberKnife

CYBERKNIFE – O noua speranta pentru pacientii diagnosticati cu tumori, care nu pot fi tratate cu metode conventionale de radioterapie sau care necesita interventii chirurgicale complicate sau tumori inoperabile. Cu CYBERKNIFE se pot trata tumorile sau leziunile aflate in orice parte a corpului pentru care este indicata radioterapia.

CYBERKNIFE este atat de precis incat fasciculul de radiatie poate fi aplicat si in cazul unor tumori cu forma neregulata, chiar si a celor care se afla in apropierea organelor vitale. Aceasta permite ca CYBERKNIFE sa poata fi folosit in foarte multe cazuri, inclusiv in cele considerate inoperabile sau intratabile .

Tratamentul cu CYBERKNIFE reduce in mod substantial riscul complicatiior si perioada de refacere necesara dupa interventiile chirurgicale. Doza totala de radiatie poate fi impartita in doua pana la cinci doze mai mici care pot fi administrate in cateva zile consecutive.

Afla mai multe despre tratamentul cu CyberKnife >>

Leksel Gamma Knife Icon
Tratament GammaKnife + +bilet de avion + cazare doua nopti Preț pachet*: 5600 Euro!

* traducator pentru limba romana si transportul in Istanbul incluse

Leksel Gamma Knife Icon este a 6-a și cea mai recentă generație de Gamma Knife, introducând un nou concept în tratamentul țintit al leziunilor cerebrale. Icon este cel mai precis echipament de radiochirurgie existent la acest moment și reprezintă tehnologie cu capacități microradiochirurgicale ultra-precise.

Leksel Gamma Knife Icon este creația neurochirugului Prof. Dr. Lars Leksel, inventatorul radiochirurgiei stereotactice. Acest echipament a fost gândit ca o alternativă eficientă și mai puțin invazivă la operațiile deschise. Este capabil să livreze în creier doze mari și precise de iradiere, minimizând în același timp impactul asupra țesuturilor cerebrale normale ale pacientului.

Află mai multe despre Leksell Gamma Knife Icon și despre avantajele utilizării acestei tehnologii >>

IORT: Radioterapie intraoperativa

IORT: radioterapie într-o singură doză aplicată în timpul operației – alternativa modernă, sigură și rapidă la radioterapia clasică a cancerului de sân.

Radioterapia Intraoperativă IORT – în cazul cancerului de sân, reprezintă o nouă dimensiune a utilizării radioterapiei în tratarea cancerului concomitent cu conservarea sânului.

În cazul pacientelor cu cancer de sân care optează pentru operatia de lumpectomie (rezectie parțială a sânului), tehnica modernă de radioterapie intra-operativă – IORT reprezintă o alternativă practică și sigură la terapia standard de iradiere a sânului. Radioterapia IORT, adică O SINGURĂ DOZĂ DE IRADIERE APLICATĂ ÎN TIMPUL OPERAȚIEI poate înlocui tratamentul clasic de radioterapie care inseamnă iradiere zilnica pentru o perioadă de aproximativ 4-7 săptămâni.

Află mai multe despre metoda IORT de tratare a cancerului de sân >>

Trilogy: tehnologia 3 in 1

TRILOGY sau tehnologia trei in unu folosita in tratarea cancerului.

trilogy

Dispozitivul TRILOGY aplica trei metode diferite de radioterapie si lucreaza ca un accelerator linear – LINARC.
Este folosit atat pentru screening cat si pentru tratament.
Utilizeaza trei metode de raditerapie: IGRT – (Image Guided Radiation Therapy) , IMRT – (Intensity Modulated Radiation Therapy), SRT/SRC – (Stereotactic Radiosurgery) .

Scopul acestui tratament este de a iradia tumoarea cu doza de radiatie necesara pentru a o distruge minimizand consecintele negative ce pot fi aduse organelor vitale invecinate. Distrugerea unei tumori depinde de doza de radiatie aplicata, corelata evident cu marimea si tipul tumorii respective, totodata fiind foarte importanta si protejarea zonei adiacente tumorii.

Află mai multe despre Trilogy și despre avantajele folosirii acestei tehnici de radioterapie >>

Rapidarc

RAPIDARC – dispozitivul care scurtaza considerabil timpul unei sedinte de radioterapie.

rapidarc

Cu acest dispozitiv timpul unei sedinte de radioterapie este redus de la 15-30 min la 2 min.

RAPIDARC sau “Volumetric Modulated ARC Terapy Treatment” este un accelerator linear folosit in cadrul mai multor tipuri de tratament prin diferite metode. Durata foarte redusa a unei sedinte de radioterapie recomanda terapia de iradiere cu RAPIDARC in cazurile de cancere la copii. RAPIDARC poate fi folosit in toate tipurile de cancer pentru care exista indicatie de radioterapie. Cu acest tip de terapie confortul pacientului este sporit considerabil.

Află mai multe despre Rapid ARC și despre avantajele folosirii acestei tehnici de radioterapie >>

Avantajele colaborarii cu Travel Medical

PRET

Prețuri mai mici sau cel mult egale cu cele oferite de spitale

DOCUMENTE

Transmiterea gratuită a documentelor medicale

CONSILIERE

Second opinion și consiliere medicala gratuită

ORGANIZARE

Organizarea completă a deplasării (avion, hotel etc.)

TRANSPORT

Transport gratuit intre spital, hotel și aeroport

TRADUCERE

Traducerea documentelor medicale în și din limba engleză (gratuită în unele cazuri)

Pentru toate detaliile necesare nu ezitati sa ne contactati