Celule Stem

tratamentul cu celule stem

Celulele stem sunt celule nediferențiate biologic ce se găsesc în sânge și în măduva osoasă printre multe alte tipuri de țesuturi. Ele au capacitatea de a se multiplica în corp, luând forma diverselor tipuri de celule diferite, inclusiv de tip os, cartilagiu si grăsime. Atunci când sunt aplicate direct pe rană, ca de exemplu pe un ulcer al piciorului, celulele stem se dezvoltă pe aria afectată și ajută la acoperirea leziunii, astfel încât să se poată produce vindecarea.

Progresele înregistrate în terapiile cu celule stem pot aduce îmbunătățiri semnificative în ce privește vindecarea pacienților cu ulcere cronice specifice piciorului diabetic. Utilizarea celulelor stem în tratarea ulcerelor piciorului diabetic poate grabi procesul de vindecare, poate preveni infectarea și reduce mult periada de spitalizare.

Această abordare în tratamentul ulcerului piciorului diabetic presupune aplicarea locală de celule stem pentru a favoriza vindecarea prin stimularea angiogenezei, furnizarea de componente structurale extracelulare și producția de citokine și de factori de creștere. În mare, terapiile cu celule stem pot fi împărțite în injectări de celule și implantarea de structuri de țesut asemenătoare pielii.

Afla ce spun pacientii ACIBADEM >>

Avantajele colaborarii cu Travel Medical

PRET

Prețuri mai mici sau cel mult egale cu cele oferite de spitale

DOCUMENTE

Transmiterea gratuită a documentelor medicale

CONSILIERE

Second opinion și consiliere medicala gratuită

ORGANIZARE

Organizarea completă a deplasării (avion, hotel etc.)

TRANSPORT

Transport gratuit intre spital, hotel și aeroport

TRADUCERE

Traducerea documentelor medicale în și din limba engleză (gratuită în unele cazuri)

Pentru toate detaliile necesare in cazul tratamentelor cu celule stem, nu ezitati sa ne contactati