echipamente -
- chirurgia robotica a genunchiului

sistemul robotc Navio

Ce este sistemul robotic Navio?

Este una dintre cele mai moderne metode de tratament pentru a combate calcifierea traumatica si/sau spontana(primara) la nivelul genunchiului. Robotul Navio pentru genunchi este utilizat pentru protezele care nu inlocuiesc intregul genunchi.

In timpul operatiei, datele si anatomia pacientului sunt incarcate si prezentate in format digital. Aceste date tridimensionale, speciale pentru pacient, sunt luate si prelucrate de catre chirurg pe computer iar pacientul este astfel dotat cu componentele protezei in marime potrivita pentru anatomia lui.

Află mai multe despre sistemul robotic Navio >>

noutati:

4 Inovații revoluționare în tratamentul cancerului

detalii contact >>

Contactați-ne pentru a afla ce metodă inovativă în tratarea cancerului poate fi potrivită pentru problema Dumneavoastră de sănătate.

Avantaje ale colaborării cu Travel Medical:

  • prețuri mai mici sau cel mult egale cu cele oferite de spitale. Travel Medical gestionează un număr foarte mare de pacienți si, pentru a obține cel mai bun raport preț-calitate, negociază în mod gratuit pentru fiecare caz, cu mai multe unități medicale.
  • transmiterea gratuită a documentelor medicale;
  • second opinion și consiliere medicala gratuită;
  • organizarea completă a deplasării (avion, hotel etc.);
  • transport gratuit intre spital, hotel și aeroport;
  • traducerea documentelor medicale în și din limba engleză (gratuită în unele cazuri).

Plata serviciilor medicale se face doar la spital. Travel Medical nu percepe nicio taxă suplimentară pentru gestionarea cazului.

4 Inovații revoluționare în tratamentul cancerului

Anual, pe plan mondial, 14 milioane de oameni sunt diagnosticați cu cancer, iar peste 32 de milioane suferă de această boală. Frecvența diagnosticării cu cancer crește cu 1-2 procente de la un an la altul, și asta în oricare dintre țările lumii. Vestea bună este că, datorită diagnosticării precoce și a noilor metode de tratament, cancerul se numără acum printre bolile ce pot fi vindecate. Chiar și în cazul formelor incurabile sau în stadiile avansate de cancer, boala poate fi acum ținută sub control o perioadă mai lungă de timp.

Cele mai recente evoluții în tratamentul cancerului reușesc nu doar să prelungească speranța de viață a pacienților, ci și îmbunătățirea calității vieții acestora.

Prof. Dr. Ozlem Er

Prof. Dr. Ozlem Er, specialist în oncologie medicală la Acibadem Maslak, explică cele mai recente evoluții în tratamentul cancerului, care nu doar prelungesc speranța de viață, ci îmbunătățesc și calitatea vieții pacientului.


Citeste mai mult despre inovatiile in tratamentul cancerului >>

noutati: TrueBeam la ACIBADEM KOZYATAĞI

TrueBeam

TRUE BEAM STxRadiochirurgia este redefinită cu sistemul TRUEBEAM STx. Bun venit în viitor!
Limitele tratamentelor de radioterapie au fost depăşite cu o tehnologie proiectată de la zero pentru a optimiza atât radioterapia cât şi radiochirurgia.

Tratamentul cu cea mai mare acurateţe şi precizie al tumorilor este prezent acum la ACIBADEM.

Puterea, Precizia și Viteza lui TRUEBEAM STx aduce mai multe rezultate pozitive în tratamentul tumorilor!


TrueBeam - cea mai noua si complexa tehnologie de radiochirurgie - este acum disponibila in Spitalul ACIBADEM KOZYATAĞI.

Citeste mai mult despre TrueBeam >>

noutati: Gamma Knife Perfexion la ACIBADEM KOZYATAĞI

Gamma Knife Perfexion

Gamma Knife Perfexion

Gamma Knife Perfexion este acum disponibil in Spitalul ACIBADEM KOZYATAĞI pentru tratamente rapide, eficiente si non-invazive.

Gamma Knife Perfexion - cel mai in inalt standard in radiochirurgia stereotactica, o noua speranta pentru pacientii cu tumori cerebrale , malformatii vasculare si alte tulburari funtionale

Citeste mai mult despre Gamma Knife Perfexion >>

noutati: tratamentul cancerului de san

Radioterapia Intraoperativa - IORTIORT - alternativa moderna, sigura si rapida la radioterapia clasica a cancerului de san

Radioterapia Intraoperativa IORT - in cazul cancerului de san, reprezinta o noua dimensiune a utilizarii radioterapiei in tratarea cancerului si conservarea sanului.

In cazul pacientelor cu cancer de sân care optează operatia de lumpectomie, tehnica modernă de radioterapie intra-operativa – IORT reprezintă o alternativă practică și sigură la terapia standard de iradiere a sânului. Radioterapia IORT, adica O SINGURA DOZA DE IRADIERE APLICATA IN TIMPUL OPERATIEI poate inlocui tratamentul clasic de radioterapie care inseamna iradiere zilnica aproximativ 4-7 săptămâni.

Afla mai multe despre metoda IORT de tratare a cancerului de san >>

tratamentul cancerului

metoda hot-dog

Prof. Dr. Harzem Özger

O nouă metodă, o nouă speranţă

Prof. Harzem Özger, preluând termenul de “hot dog” a dezvoltat metoda “frozen hot dog” relizand excizia cu success a condrosarcomului humeral (tumoră malignă de origine cartilaginoasă a humerusului, care nu este sensibilă la radioterapie sau chimioterapie).

Prof. Harzem Özger este un renumit ortoped oncolog din Turcia iar aria să de experiza erau tumorile osoase şi de ţesuturi moi. Singurul tratament eficient al acestor tumori este extirparea tuturor celulelor maligne din organism. Cu toate astea, pentru a garanta eliminarea completă a tuturor celulelor tumorale, tumora trebuie excizată împreună cu o anumită porţiune de ţesut sănătos din jur. Acest lucru este de o importantă majoră întrucât ţesutul tumoral sau celulele maligne restante determină reapariţia tumorii. Când există o recidivă tumorală, riscul de metastazare creşte iar tumora este de obicei mai agresivă decât cea iniţială.

Afla mai multe despre metoda hot-dog >>

noutati: un nou spital ACIBADEM

Spitalul din Bodrum

Spitalul ACIBADEM din Bodrum

ACIBADEM Bodrum - destinatia perfecta pentru turismul medical

Grupul ACIBADEM a deschis un nou spital în cea mai renumită staţiune de vacanţă din Turcia, BODRUM.

Spitalul din Bodrum are o suprafaţă utilă de 12.000 m² în care pacienţii pot fi trataţi, în aceleaşi condiţii de exigenţă, în toate domeniile medicale.

Citeste mai mult >>Staţiunea Bodrum în care Acibadem a deschis noul său spital este situată pe coasta egeeană, pe o peninsulă în apropierea insulei Kos. Este un bun punct de pornire într-o călătorie de-a lungul coastei cariene, cu panorama sa de mitologie și istorie, cu o arhitectură tipic mediteraneană, cu plaje de nisip spectaculoase şi mici golfuri stâncoase. Bodrum-ul este fascinant noaptea, este o încântătoare destinație turistică care satisface exigențele oricărui turist şi care îşi aşteaptă vizitatorii să-i descopere misterele. Cunoscut în antichitate sub numele de Halicarnas (Halikarnassos), oraşul Bodrum şi-a câştigat celebritatea prin faptul că este oraşul natal al istoricului grec Herodot şi totodată locul unde se găseşte Mausoleul din Halicarnas – una dintre cele şapte minuni ale lumii antice.

noutati: seminar organizat de Travel Medical

Abordari moderne in neurochirurgia pediatrica

Colaborarea cu medicii de la ACIBADEM Heathcare Group nu se reduce numai la calatoria pacientilor romani spre Turcia pentru rezolvarea problemelor se sanatate ci si in sens invers. Medicii turci au venit in Romania pentru a da consultatii gratuite copiilor cu boli neurologiece grave si pentru a prezenta seminarul cu tema "Abordari moderne in Neurochirurgia Pediatrica".

Travel Medical a organizat acest eveniment in 1 noiembrie -2011 la spitalul Marie Curie din Bucuresti.

Domnul Profesor Doctor Neurochirurg Pediatru Memet Özek, Presedinte al Asociatiei de Neurochirurgie Pediatrica din Europa 2008 - 2010 (autor a peste 100 de publicatii stiintifice si unul din doctorii cu cea mai mare experienta in Europa in ceea ce priveste chirurgia spasticitatii la copii), insotit de kinetoterapeutul Özcan Kalkan, seful departamentului de fizioterapie de la ACIBADEM, au venit in Romania si au consultat 21 de pacienti la Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie pentru Copii "Dr. Nicolae Robanescu" din cadrul spitalului M. S. Curie.

Copiii consultati sufera de paralizie cerebrala cu diplegie si alte forme de pareza.

Interventii gratuite pentru 2 copii la ACIBADEM, cu ajutorul Andreei Marin Banica

S-au stabilit diagnostice, programe de recuperare iar unii dintre ei se vor duce la Istanbul pentru procedura "Motion Analysis"- analiza ce va fi facuta gratuit la Istanbul pentru acesti copii ce au fost consulatati la Bucuresti. Partener in eveniment ne-a fost fundatia "Pretuieste Viata" al carei presedinte este Andreea Marin Banica si prin demersurile careia doi dintre copii consultati au fost selectati sa fie operati gratuit in Turcia.

Citeste mai mult >>