detoxifiere

The LifeCo’s Detox Center

detalii contact >>

Contactați-ne pentru a programa o cură de detoxifiere

The LifeCo BODRUM


PRETURI
pe zi de program de detoxifiere, cu cazare inclusă
Single Double
Standard room + Detox Program 280€ 460€
Deluxe Suite room + Detox Program 380€ 620€

The LifeCo BODRUM BEACH (hotel anexa)


PRETURI
pe zi de program de detoxifiere, cu cazare inclusă
Single Double
Standard room + Detox Program 225€ 365€

The LifeCo ANTALYA Detox Center


PRETURI
pe zi de program de detoxifiere, cu cazare inclusă
Single Double
Cameră cu vedere spre oraș + Detox Program 280€ 440€
Cameră cu vedere spre mare + Detox Program 296€ 496€

Descoperă noul The LifeCo Phuket

PRETURI
pe zi de program de detoxifiere, cu cazare inclusă
Single Double
Camera Standard Bungalow + Detox Program 230 € 400 €
Camera Deluxe cu vedere la lac + Detox Program 282 € 427 €

The LifeCo ANTALYA

The LifeCo Antalya, deschis în hotelul de 5 stele, Akra Barut, introduce o abordare inovativă a ceea ce înseamnă well-being, sănătate, frumusețe, anti-aging, antrenamente și tratamente spa.

Viața modernă pe care o ducem ne oferă multe facilități, dar, în același timp ne daunează trupește și sufleteste. Regimul alimentar precar, stresul, proasta calitate a apei pe care o bem, aerul poluat și slab oxigenat, sportul insuficient, hrana procesată și plină de aditivi, medicamentele inutile, radiațiile electromagnetice emise de telefoane, computere și alte dispozitive, detergenții, consumul de alcool și fumatul sunt doar câțiva dintre factorii negativi ce ne fac rău.

The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center

Află mai multe despre The LifeCo Antalya Detox Center >>       

The LifeCo BODRUM

Pionier în serviciile de detoxifiere în Turcia, Centrul The LifeCo Bodrum va așteaptă pentru petrecerea vacanței cu programe de detoxifiere, terapii și alte activități. The LifeCo Bodrum este unic în Turcia, cu amplasarea sa în mijlocul unei livezi de mandarini, la doar câteva minute de valurile Mediteranei – în Golturkbuku, Bodrum.

Toate programele puse la dispoziție sunt menite să vă purifice fizic, mental și spiritual, permițându-vă să luați o pauză de la viața agitată a orașelor. Pe parcursul programului de detoxifiere vă veți redobândi vigoarea tinereții, veți scade în greutate și vă veți curăța organismul de toxine.


Află mai multe despre The LifeCo Bodrum Detox Center >>The LifeCo PHUKET - Thailanda

Primul centru LifeCo deschis în afara Turciei se află la Phuket - perla din marea ANDAMAN. Al cincilea la număr, The LifeCo Phuket este pregătit să își primească oaspeții din întreaga lume.

Un cadru natural impresionant, o atmosferă de deplin confort cu influențe thailandeze și minunate terapii naturale și de suport în combaterea bolilor cronice vă așteaptă la The LifeCo Phuket

Situat pe malul lacului, cu vedere către munți, în Phuket, acest nou centru a fost special creat pentru a oferi cele mai naturale soluții în lupta cu stresul, în protecția față de îmbolnăviri, cu ajutorul terapiilor anti-aging și de well-being și prin abordarea unui stil de viață sănătos, toate înglobate în abordarea holistică Sănătate 360°.

The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center

Află mai multe despre The LifeCo Phuket >>            

Află impresii de la cei care au fost la The LifeCo Detox Center >>detoxifiere

Ce este detoxifierea?


Ducând o viață de tip modern, nu întotdeanuna realizăm că ne împovărăm organismul cu aerul pe care îl respirăm, apa pe care o bem, hrana procesată pe care o mâncăm, plus stresul de zi cu zi; toate acestea creează acumulări toxice de care apoi cu greu mai putem scăpa.

Toxinele se formează chiar şi ca bioproduse naturale, create în interiorul corpului nostru. Organismul uman deţine mecanisme eficiente pentru a se menţine curat, prin înlăturarea produselor reziduale, însă, odată cu revoluţia industrială, această sarcină devine din ce în ce mai laborioasă. Pentru a funcţiona eficient, sistemele naturale de detoxifiere ale organismului nostru au nevoie și de mişcare, iar lipsa acesteia nu face decât să contribuie la acumularea toxinelor.

Ce este detoxifierea? Află mai multe >>


detoxifiere

Programe de detoxifiere

Master Detox

Master Detox este cel mai rapid si mai eficient program de detoxifiere. Se bazeaza pe consumul de sucuri obtinute din legume si fructe. Durata programului poate fi de 4 – 21 de zile, totusi durata standard recomandata pentru ca programul sa isi arate eficienta este de 7 zile. La intervale regulate veti primi amestecuri continand diverse mixturi de detoxifiere, probiotice si alte suplimente. Pe parcursul programului nu exista restrictie cantitativa pentru ceaiurile din plante si pentru supa de detoxifiere. La finalul programului veti constata o imbunatatire semnificativa a nivelului de energie si de forta, veti avea tenul mult mai luminos si o dispozitie generala foarte buna.

Pe parcursul programului Master Detox corpul dumneavoastra va primi toti nutrientii de care are nevoie si nu avea senzatia de foame. Neconsumand alimente solide, veti da posibilitatea corpului dumneavoastra sa se relexeze si sa se curete:Programe de detoxifiere::Master Detox colonul, dar si sistemul circulator si cel limfatic se vor purifica. Mucoasa colonului si a intestinului gros se va reabilita si reinnoi; ficatul, care este de regula implicat in digestie de 3-6 ori pe zi, va avea acum sansa sa se odihneasca; se va produce si relaxarea pancreasului, nefiind necesara producerea de insulina.

Cum nu va exista aport de noi toxine in organism, cele vechi vor putea fi eliminate. Procesele naturale de detoxifiere ale organismului vor fi stimulate prin practicarea unor activitati ca: tehnici de respiratie, yoga, sauna, masaje, curatirea colonului, exfolierea.


Master Detox este doar unul dintre programele de detoxifiere.       
Află care sunt celelalte programe și care ți se potrivește >>