tratamentul cancerului

Centrul de tratament al cancerului

detalii contact >>

Contactați-ne pentru a afla care este soluția cea mai bună pentru afecțiunea oncologică de care suferiți.

Avantaje ale colaborării cu Travel Medical:

 • prețuri mai mici sau cel mult egale cu cele oferite de spitale. Travel Medical gestionează un număr foarte mare de pacienți si, pentru a obține cel mai bun raport preț-calitate, negociază în mod gratuit pentru fiecare caz, cu mai multe unități medicale.
 • transmiterea gratuită a documentelor medicale;
 • second opinion și consiliere medicala gratuită;
 • organizarea completă a deplasării (avion, hotel etc.);
 • transport gratuit intre spital, hotel și aeroport;
 • traducerea documentelor medicale în și din limba engleză (gratuită în unele cazuri).

Plata serviciilor medicale se face doar la spital. Travel Medical nu percepe nicio taxă suplimentară pentru gestionarea cazului.

Centrul de Tratament al Cancerului ACIBADEM Healthcare Group oferă o abordare multidisciplinară în cazul tratamentelor de cancer, având departamente de oncologie medicală, oncologie chirurgicală, radiologie oncologică, transplant de celule stem și maduvă osoasă. Descoperirea timpurie a unei asemenea afecțiuni crește șansele unui tratament eficace.

Prof. Doctor Gül Başaran - specialist oncolog prezinta modul de abordare al tratamentului cancerului la ACIBADEM


Echipamentele de ultima generație disponibile la ACIBADEM permit o diagnosticare dintre cele ma precise și un tratament de mare eficiență. Acestea, combinate cu profesionalismul ridicat al specialiștilor în oncologie, cu sistemul informatic integrat și cu abordarea multidisciplinară a cacerului, fac din ACIBADEM un centru de excelențtă in oncologie.

Nu ești singur în lupta cu cancerul!


tratamentul cancerului

diagnosticarea cancerului

Metode radiologice de diagnoza - primul pas pentru un tratament adecvat

Diagnosticarea radiologica de inalta precizie este esentiala pentru a decide asupra tratamentului. Folosirea tehnicilor moderne si a tehnologiilor radiologice avansate de catre un personal medical cu inalta calificare are drept rezultat un diagnistic precis, bine sustinut din punct de vedere imagistic.

Diagnosticul radiologic precis este de importanta covarsitoare in a stabili daca un cancer are nevoie de un anumit tip de tratament sau nu. Iar, pentru a fi cat mai competenti in a face acest lucru, specialistii din spitalele cu care Travel Medical colaboreaza, urmaresc cu atentie noutatile in domeniu. In paralel, echipamentele, care sunt intotdeauna de ultima generatie, permit aplicarea ultimelor metode de investigatie.

O metoda de scanare plus un chek-up al intregii sanatati poate fi de multe ori ceea ce cauta persoanele care au de tratat aceasta boala si doresc sa isi tina sub control starea sanatatii.

Testele screening permit o descoperire timpurie a acestei afectiuni:

tratamentul cancerului

radioterapia oncologica

Tipuri de tumori in care se foloseste radioterapia

Afla mai multe despre radioterapie ca metoda te tratament al cancerului si despre aparatura disponibila la ACIBADEM >>


diagnoza si tratamentul cancerului

diagnosticare si tratament la ACIBADEM

Cancerul pulmonar (cancerul plămânului sau tumora malignă pulmonară) este o formă de tumoră malignă cu origine în diferite celule ale plămânului.

Tratamentul în cazul acestei afecţiuni poate implica ȋndepǎrtarea chirurgicalǎ a cancerului, chimioterapie sau radioterapie, sau combinaţii ale acestor tratamente.

În ACIBADEM, cazul fiecărui pacient diagnosticat cu cancer pulmonar este pus în discuţie în cadrul echipei interdisciplinare ce conţine specialişti în chirurgie toracică, oncologie, medicină nucleară, radiologie, histo-patologie.

În situaţia în care investigaţiile arată că intervenţia chirurgicală va fi un pas bun în vindecarea bolii pacientului, operaţia este efectuată de către medici cu multă experienţă în chirurgia cancerului pulmonar.

Pentru un stadiu incipient al bolii tratamentul cancerului pulmonar poate fi curativ.

Divizia de chirurgie toracică a Acıbadem Hospitals Group oferă o abordare cuprinzătoare pentru pacienţii adulţi sau copii din întreaga lume, cu cele mai noi tehnici de diagnosticare şi metode de tratament.

Află mai multe despre diagnoza și tratamentul       
cancerului pulmonar în Spitalele ACIBADEM >>


ortopedie oncologica

metoda hot-dog

Prof. Dr. Harzem Özger

O nouă metodă, o nouă speranţă

Prof. Harzem Özger, preluând termenul de “hot dog” a dezvoltat metoda “frozen hot dog” relizand excizia cu success a condrosarcomului humeral (tumoră malignă de origine cartilaginoasă a humerusului, care nu este sensibilă la radioterapie sau chimioterapie).

Prof. Harzem Özger este un renumit ortoped oncolog din Turcia iar aria să de experiza erau tumorile osoase şi de ţesuturi moi. Singurul tratament eficient al acestor tumori este extirparea tuturor celulelor maligne din organism. Cu toate astea, pentru a garanta eliminarea completă a tuturor celulelor tumorale, tumora trebuie excizată împreună cu o anumită porţiune de ţesut sănătos din jur. Acest lucru este de o importantă majoră întrucât ţesutul tumoral sau celulele maligne restante determină reapariţia tumorii. Când există o recidivă tumorală, riscul de metastazare creşte iar tumora este de obicei mai agresivă decât cea iniţială.

Afla mai multe despre metoda hot-dog >>

tratamentul cancerului

diagnosticarea cancerului de san

detalii contact >>

Contactați-ne pentru a beneficia de cele mai moderne
metode de diagnosticare și tratament ale cancerului de sân.

Avantaje ale colaborării cu Travel Medical:

 • prețuri mai mici sau cel mult egale cu cele oferite de spitale. Travel Medical gestionează un număr foarte mare de pacienți si, pentru a obține cel mai bun raport preț-calitate, negociază în mod gratuit pentru fiecare caz, cu mai multe unități medicale.
 • transmiterea gratuită a documentelor medicale;
 • second opinion și consiliere medicala gratuită;
 • organizarea completă a deplasării (avion, hotel etc.);
 • transport gratuit intre spital, hotel și aeroport;
 • traducerea documentelor medicale în și din limba engleză (gratuită în unele cazuri).

Plata serviciilor medicale se face doar la spital. Travel Medical nu percepe nicio taxă suplimentară pentru gestionarea cazului.

Bolile tesutului mamar, in mare parte datorate cauzelor hormonale tind deseori sa fie cauza cancerului mamar, una din 10 femei fiind diagnosticate in acest sens. Tehnologiile de ultima ora joaca un rol important in eradicarea cauzelor acestor simptome. In acest fel pacientele sunt diagnosticate intr-un timp foarte scurt şi astfel sunt reduse durerile.

Sanii sunt supuşi unor schimbari lunare, sub influenta hormonilor. Deşi cancerul este prima boala care ne vine in minte, atunci cand este vorba de bolile mamare, exista şi multe alte boli care pot afecta sanii. Prof. Dr. Cihan Uras, chirurg general la Clinica Acıbadem Maslak relateaza, ca bolile tesutului mamar, cele mai des intalnite sunt fibroadenomul, fibrochistul, secretiile mamare, infectiile, mastalgia şi cancerul mamar.

Conform Prof. Dr. Gül Esen, medic radiolog la Clinica Acıbadem Maslak, femeile cu varsta de peste 40 de ani necesita un control anual ce presupune o mamografie, chiar şi in cazurile in care nu exista simptome. Pe de alta parte, tehnologiile de inalta performanta ajuta cadrele medicale in depistarea precoce a bolilor tesutului mamar: ultrasonografia 4D utilizata pentru prima data in Turcia in Clinica Acıbadem Maslak ajuta in diagnosticarea cancerului mamar cu o acuratete apropiata de 100%. De asemenea tomosinteza, masa pentru biopsie stereotactica şi biopsia asistata de vacuum inlesnesc diagnosticarea unor posibile boli.

Tot la Clinica Acıbadem Maslak pacientele pot beneficia de un tratament modern, care le scuteste de chinul si consecintele negative ale radioterapiei clasice a cancerului de san: radioterapia intraoperativa - IORT


Afla mai multe despre diagnoza si tratamentul cancerului de san la ACIBADEM >>

tratamentul cancerului de prostata

chirirgia prostatei prin metoda da Vinci

Fă din cancerul de prostată o victimă!

[proatatectomie prin metoda da Vinci]

Prostatectomia se indică în principal în cazurile de cancer de prostată atunci când el nu a afectat ţesuturile învecinate.

Ultimele studii arată că pacienţii diagnosticaţi cu cancer de prostată şi supuşi inteventiei chrurgicale - prostatectomie au rata de supravieţuire cu mult sporită.

Datorită inovatoarei tehnologii chirurgicale da Vinci, medicii pot oferi un tratament minim invaziv pentru cancerul de prostată - Prostatectomia da Vinci.


Afla mai multe despre chirurgia prostatei prin metoda "da Vinci" >>