travel medical - partener Acibadem Hospitals Group

Rizotomie – Carmen Mustata – Ianuarie 2012

Antonia, care sufera de paralizie cerebrala cu diplegie, a fost operata de rizotomie in 17 ianuarie -2012. Pentru aceasta operatie, Travel Medical a obtinut o reducere de 20%. Dupa 3 zile de la operatie mama Antoniei ne scrie:

Antonia e foarte bine, dupa 3 zile de la operatie, a trecut de cea a fost mai greu (statul pe burta, reactii in urma anesteziei, perfuzii etc). Deja se vad rezultate in sensul ca face – stand in pat, niste exerctitii pe care nu le facea inainte de operatie, este uimitor.
Personalul de aici si serviciile sunt ireprosabile, cu mica exceptie ca majoritatea nu vorbesc engleza, dar sunt tare draguti si am gasit o modalitate de intelegere de fiecare data.
Multumesc foarte mult echipei Domnului Prof. Dr. Memet Özek si Doamnei Denisa Popa (Travel Medical) pentru sprijinul si ajutorul acordat.

Carmen Mustata

Anterior, Antonia a fost consultata de Prof. Dr. Memet Özek, la Bucuresti, pe 1 noiembrie, in timpul consultatiei gratuite organizate de Travel Medical.

Iata ce ne scrie mama Antoniei:

In primul rand doresc sa va multumesc pentru intermedierea consultatiei de care am beneficiat astazi, a fost un real castig pentru noi. Dl. dr. neurochirurg ne-a spus ca Antonia este un ” candidat perfect pentru rizotomie” ceea ce mi-a atras atentia, si am decis sa particip si la seminarul organizat ulterior. Trebuie sa recunosc ca am asistat la una din cele mai elocvente prezentari pe care le-am urmarit pana acum ( lucrez in cercetare, deci merg frecvent la workshop-uri si conferinte), adica, fara mari cunostiinte medicale, am inteles si mi-a fost demonstrata perfect eficacitatea acestei interventii, drept pentru care as dori din tot sufletul ca fiica mea sa beneficieze de ea.

Cu multumiri,
Carmen Mustata

Leave a Reply

Your email address will not be published.