travel medical - partener Acibadem Hospitals Group

Medicina interna – Andreea VLAD

Andreea Vlad – calculi intrahepatici

Andreea Vlad s-a plimbat 9 ani prin spitalele din Romania si nu a reusit sa afle de ce boala sufera. A aflat insa la ACIBADEM dupa o simpla consultatie. Iata ce spune Doamna Vlad:

 

despre ACIBADEM:

Ma numesc Andreea VLAD, sunt din Bucuresti (Romania) si doresc sa va impartasesc experienta avuta la Acibadem.

Problemele mele de sanatate am inceput in anul 2003, pe vremea cand aveam 23 de ani. De atunci, practic de 9 ani, am fost pacienta multor medici (bine cotati) din Bucuresti. Nu numai ca nu am aflat un diagnostic cert, insa ma simteam efectiv o data statistica sau o marfa.

Ca sa puteti intelege revolta mea deplina fata de sistemul sanitar din Romania (imi permit sa-l includ si pe cel privat) va precizez diagnosticele mele primite in Romania (hepatita virala acuta non A, non B, non C; steatoza hepatica; fibroza hepatica; suspecta de talasemie minora si de hepatita autoimuna) versus diagnosticul de la Acibadem (calculi intrahepatici).

De ce am afirmat ca m-am simtit o simpla data statistica in Romania? Toti medicii se inghesuiau sa-mi faca punctie/biopsie hepatica, insa nimeni nu mi-a propus ca analize o banala ultrasonografie si un RMN.

Nu-mi pot gasi cuvintele potrivite sa pot exprima ceea ce s-a intamplat la Acibadem. Am crezut ca numai in filme este posibil asa ceva. Pur si simplu totul a fost WOW!

Chiar daca pentru mine, investigatiile si analizele medicale au presupus costuri destul de ridicate in raport cu posibilitatile financiare, a meritat fiecare banut!

Spitalul Maslak (situat in partea europeana a orasului Istanbul) arata ca desprins din filmele SF. Aparatura lor este de ultima generatie, iar devotamentul medicilor si modul in care esti tratat reprezinta ceea ce ar insemna o stare de normalitate, care la noi in tara nu exista nici in sistemul privat. La Acibadem, pacientul, cu nevoile, asteptarile si dorintele sale, precum si confortul sau sunt aspecte primordiale.

Am fost repartizata la domnul conferentiar doctor BAHATTİN ÇİÇEK, specializat in gastroenterologie. Dupa ce a analizat istoricul meu medical si analizele anterioare (traduse in engleza), am purtat o discutie pe tema simptomatologiei mele si a fost socat sa afle ca in Romania nu mi-au fost propuse ca investigatii medicale ultrasonografia si RMN-ul (investigatii imagistice, disponibile si in Romania).

Domnia sa, dupa ce mi-a efectuat ultrasonografia era deja sigur de diagnosticul meu (calculi intrahepatici). Mai mult, mi-a confirmat ca in cazul afectiunii mele, punctia/biopsia hepatica ar fi fost nerelevanta, chiar daca as fi facut-o de 100 de ori.

RMN-ul a fost efectuat pentru a se vedea exact (cu precizie maxima) dimensiunea si pozitionarea acestor calculi. Aceasta investigatie a fost interpretata de un profesor doctor.

Doresc sa-i multumesc din suflet domnului conferentiar doctor BAHATTİN ÇİÇEK pentru diagnostic (nedepistarea acestei boli ar fi condus la ciroza sau cancer), pentru faptul ca mi-a explicat ce metoda minim invaziva se poate utiliza pentru a remedia/inlatura problema mea de sanatate, pentru dedicare, profesionalism, rabdare (mi-a explicat in amanunt si mi-a raspuns calm la toate intrebarile pe care i le-am adresat).

Totodata, cele mai bune ganduri si sincere multumiri adresez si doamnei Semra Selim (care a organizat totul la fata locului, asigurand si traducerea din turca in romana si invers, cand a fost cazul) pentru amabilitate, promptitudine si ajutor. Acibadem este locul in care omul si implicit viata acestuia chiar conteaza.

Cu deosebit respect si totala recunostinta,

Andreea VLADdespre Travel Medical:

 

Doresc sa adresez multumirile mele doamnei Denisa Popa, reprezentanta companiei Travel Medical, pentru tot sprijinul acordat in ceea ce priveste deplasarea mea la Acibadem. Am fost foarte multumita de aceasta colaborare, in principal din urmatoarele considerente:

  • promptitudinea raspunsurilor pe care le-am primit
  • corectitudinea informatiilor ce mi-au fost furnizate
  • modalitatea organizarii deplasarii mele la Acibadem (incluzand cei 3 insotitori)
  • luarea in considerare a celor comunicate de mine (constrangeri, asteptari, etc)
  • seriozitatea
  • disponibilitatea
  • gratuitatea serviciilor de intermediere

De asemenea, pentru mine a contat foarte mult faptul ca Travel Medical este o companie agreata de catre Grupul Acibadem.

Voi pastra legatura cu doamna Popa, chiar daca starea mea de sanatate va fi buna.

Stimata doamna Popa, pe aceasta cale doresc sa va asigur de intreaga mea consideratie,

Andreea VLAD

Leave a Reply

Your email address will not be published.