travel medical - partener Acibadem Hospitals Group

Scrisoare de multumire – Fam. ZAREMBA – Septembrie 2014

Scrisoare de multumire – 20 Nov-2012

Ma numesc Zaremba Gheorghe, domiciliat in comuna Moroinea jud. Suceava. Am fost in spitalul ACIBADEM MASLAK din Istanbul si am ramas impresionat de cela vazute. Tratamentul aplicat sotiei mele, Zaremba Viorica, a durat 3 zile, in conditiile in care, in Romania, ar fi durat 6 saptamani.

Vorbesc si scriu ca un cunoscator, din nefericire, pentru ca am 2 ani de cand vizitez spitalele si clinicile din Romania si Austria. Eu, personal, am fost operat de doua ori la clinica AKH din Viena, dar ceea ca am vazut la ACIBADEM depasesta clinica din Austria, incepand de la primul contact pe care l-am avut in tara, prin Doamna Denisa Popa din Bucuresti, careia si pe acesta cale ii multumim.

Pregatirile, transportul, cazarea, transportul de la si pana la hotel –spital, traducator–insotitor pus la dispozitie fara alte plati suplimentare (serviciu care nu e pus la dispozitie in alte spitale europene – il ai doar daca platesti in plus). In spital serviciile au fost extra.

Repet, vorbeste si scrie cineva care a fost in spitalele din Europa. Multumim Doamnei Irina K pentru ajutorul dat in spital.

Recomand celor care au problem de sanatate sa vina cu incredere la ACIBADEM pentru servicii si consiliere din partea medicilor si personalului calificat.

Insa exista intotdeauna ceva care incepe cu DAR sau INSA. Exista ceva care ma nemultumeste pe mine ca om , ca roman si care ar veni in intampinarea multor bolnavi cu cancer si alte afectiuni.

Nu se face suficienta reclama acestor spitale in Romania. Nu cred ca sunt indeajuns de cunoscute. Lasand la o parte ceea ce exist ape Internet ar trebui sa fie mai multa reclama in orase.

Parerea mea , ca om de afaceri , care are parteneri in strainatate este de a pune panouri in diverse orase-cel putin cate unul in fiecare resedinta de judet, la intrare pe autostrada, pe aurobuze.

In AHK Viena zilnic se intalnesc 25 – 35 persoane din Romania cu un cost pe zi de 1238 eur(in afara de operatii si analize).

In speranta ca cele mentionate de mine se vor materialize in viitor, va multumesc inca o data pentru serviciile oferite.

Zaremba Gheorghe-nov -2012

 

Scrisoare de multumire – Septembrie 2014

De fiecare data cand plec spre Turcia in concediu ma gandesc la dumneavoastra. Un gand bun de multumire.

Am si uitat ca am fost foarte bolnava! Azi ma duc in Turcia , ca turist pentru plimbare si relaxare.

Suceava – septembrie -2014
Fam. ZAREMBA

Leave a Reply

Your email address will not be published.