travel medical - partener Acibadem Hospitals Group

Adenom Hipofizar – Garlescu Eugen Dumitru – Decembrie 2012

Eugen Dumitru Garlescu a fost operat la ACIBADEM, in vederea eliminarii unui adenom hipofizar foarte mare. Au fost necesare 2 operatii pentru a elimina complet tumora.

Impresiile Domnului Garlescu:

21.10.2012

Inca din data de 15.10.2012, cand am ajuns la aeroport, am fost inctampinat de soferul clinicii ACIBADEM, care m-a dus la destinatie. Acolo am fost intampinay de doamna Elena, cea care ne-a insotit peste tot pe unde am avut nevoie si ne-a ajutat foarte mult cu traducerea si cu programarile.

Sunt foarte multumit de toate conditiile gasite aici, toti sunt profesionisti iar doctorii mi-au explicat pe indelete si mi-au raspuns la toate intrebarile. Operatiile au decurs bine, nu au fost complicatii iar personalul spitalului a avut grija ca totul sa fie in ordine.

In concluzie, vreau sa multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa ajung aici si ca totul sa fie bine. Multumesc doamnei Denisa Popa, reprezentant Travel Medical, doamnei Elena si tuturor doctorilor iar pe viitor o sa recomand clinica ACIBADEM si altor persoane, deoarece este de inalta calitate, toti de aici fiind profesionisti.

Garlescu Eugen Dumitru

18.12.2012

Dupa ce am venit de la Istanbul am tinut si tin legatura cu spitalul si medicii care ma trateaza. Chiar zilele trecute mi-a raspuns doamna doctor la o intrebare pe care am avut-o. Cand am o nelamurire ii trimit un mail si imediat imi raspunde. Aici, in Romania, este complet diferit, aici asistentele se uita la mine de parca cine stie ce as avea, daca esti bolnav te trateaza ca pe un bolnav nu ca pe un om, si de fiecare data cand plec de la Parhon parca mi se ia o piatra de pe inima, pentru ca acolo sunt cu psihicul la pamant, nu mai am chef de nimic. In Turcia eram tratat altfel, oamenii nu se uitau la mine ca la un bolnav. Eu tin legatura cu doctorii din Turcia si imi raspund repede la mailuri sunt foarte draguti.

Garlescu Eugen Dumitru

Leave a Reply

Your email address will not be published.