Oncologia Medicala
Centrul de Tratament al Cancerului ACIBADEM Healthcare Group

Centrul de Tratament al Cancerului ACIBADEM Healthcare Group oferă o abordare multidisciplinară în cazul tratamentelor de cancer, având departamente de oncologie medicală, oncologie chirurgicală, radiologie oncologică, transplant de celule stem și maduvă osoasă. Descoperirea timpurie a unei asemenea afecțiuni crește șansele unui tratament eficace.

Echipamentele de ultima generație disponibile la ACIBADEM permit o diagnosticare dintre cele ma precise și un tratament de mare eficiență. Acestea, combinate cu profesionalismul ridicat al specialiștilor în oncologie, cu sistemul informatic integrat și cu abordarea multidisciplinară a cacerului, fac din ACIBADEM un centru de excelență in oncologie.

Nu ești singur în lupta cu cancerul!

Prof. Doctor Gül Başaran – specialist oncolog prezinta modul de abordare al tratamentului cancerului la ACIBADEM

Metode radiologice de diagnoza – primul pas pentru un tratament adecvat

Diagnosticarea radiologica de inalta precizie este esentiala pentru a decide asupra tratamentului. Folosirea tehnicilor moderne si a tehnologiilor radiologice avansate de catre un personal medical cu inalta calificare are drept rezultat un diagnistic precis, bine sustinut din punct de vedere imagistic.

Diagnosticul radiologic precis este de importanta covarsitoare in a stabili daca un cancer are nevoie de un anumit tip de tratament sau nu. Iar, pentru a fi cat mai competenti in a face acest lucru, specialistii din spitalele cu care Travel Medical colaboreaza, urmaresc cu atentie noutatile in domeniu. In paralel, echipamentele, care sunt intotdeauna de ultima generatie, permit aplicarea ultimelor metode de investigatie.

O metoda de scanare plus un chek-up al intregii sanatati poate fi de multe ori ceea ce cauta persoanele care au de tratat aceasta boala si doresc sa isi tina sub control starea sanatatii.

Testele screening permit o descoperire timpurie a acestei afectiuni:
 • PET-RMN, unul dintre cele mai complexe sisteme imagistice de investigare oncologică, este disponibil pacienților din România prin intermediul partenerilor noștri, Grupul Florence Nightingale din Turcia.
 • PET – CT – Positron Emission Tomography poate identifica si o modificare maligna de numai câtiva milimetri. Un alt avantaj al tehnici PET este faptul ca, un proces, cu cat este mai malign, cu atât mai mare este sensibilitatea cu care acesta poate fi identificat (chiar de 100%). Examenele PET/CT fac în acelasi timp posibil ca alte metode de examinare sa fie evitate (CT, MR, ecografie, endoscopie si examene invazive). In acest fel, drumul spre un diagnostic exact poate fi scurtat, iar ingrijirile pot deveni mai rapide si mai eficiente.
 • Metoda de screening Tomosynthesis CAD / Mamografie cu tomosinteza– ofera un avantaj urias in diagnosticarea timpurie a cancerului de san. Astfel putand fi identificate tomori extrem de mici sau pre-canceroase. (http://www.breastcancer.org/symptoms/testing/types/dig_tomosynth.jsp?gclid=CJmYofTt_qsCFcIKfAodk3uilA )
 • NaF-PET – Sodium Fluoride (F18-NaF) – scanare PET / CT pentru metestaze osoase
 • Ga-68 DOTATATE PET-CT – investigaţie indicată în diagnosticarea și monitorizarea tumorilor neuro-endocrine
 • Ga-68 PSMA PET– Investigaţie indicată în cazul cancerului de prostată
 • Intraoperative 3 Tesla MR – tehnologia imagistica ce permite eliminarea completa a unei tumori a creierului prin furnizarea de imagini in timpul operatiei.
  Aceasta metoda elimina practic eventualitatea unei a doua operatii pentru eliminarea rezidurilor tumorale.
 • Bone Marrow Scan
 • Radioactive Iodine Treatment
 • Scintigraphic Imaging
Tipuri de tumori in care se foloseste radioterapia:

Afla mai multe despre radioterapie ca metoda te tratament al cancerului si despre aparatura disponibila la ACIBADEM >>

Avantajele colaborarii cu Travel Medical

PRET

Prețuri mai mici sau cel mult egale cu cele oferite de spitale

DOCUMENTE

Transmiterea gratuită a documentelor medicale

CONSILIERE

Second opinion și consiliere medicala gratuită

ORGANIZARE

Organizarea completă a deplasării (avion, hotel etc.)

TRANSPORT

Transport gratuit intre spital, hotel și aeroport

TRADUCERE

Traducerea documentelor medicale în și din limba engleză (gratuită în unele cazuri)

Pentru toate detaliile necesare nu ezitati sa ne contactati