Imagistica medicală

Imagistica medicală este una dintre cele mai importante metode de investigare în stabilirea unui diagnostic precis și a unui tratament adecvat.

TRAVEL MEDICAL acordă o importanță deosebită acestui domeniu, având parteneri spitale din Turcia ce dețin echipamente de ultimă generație pentru acest domeniu.

De ce să alegeți Travel Medical?

Travel Medical consiliază orice problemă medicală și facilitează rezolvarea ei în Turcia, oferind o suită full-service:

 • a doua opinie medicală gratuită
 • prioritizarea consultațiilor și oferte avantajoase
 • organizare integrală (bilete, hotel, transport între acestea)
 • traducător / însoțitor permanent

De ce să alegeți Turcia?

 • distantă de aprox. 45 min. cu avionul
 • analize și echipamente ce NU se găsesc în Romania
 • echipe medicale recunoscute international
 • echipamente de ultimă generație”
PET-CT

PET-CT este una dintre cele mai bune metode de diagnosticare a afecțiunilor oncologice la un preț accesibil, în Turcia. Este o scanare a întregului corp folosita mereu în protocoale oncologice. Rezultatele PET-CT răspund la orice incertitudine legată de existența metastazelor în organism. În peste 50% din cazuri, rezultatele pot modifica planul de tratament. Este considerată cea mai eficientă metodă în recunoașterea recidivelor oncologice și a eficienței chimioterapiei.

PET-CT
OFERTA SPECIALA – Pachet 1000 Euro:
 • scanare PET-CT
 • bilet dusîntors București – Istanbul
 • o noapte de cazare în hotel 5*
 • transfer aeroport-spital-hotel
 • însoțitor traducător în limba română

 

Află mai multe despre scanarea PET-CT >>

PET-RMN

RMN-ul este o modalitate imagistică de mare acuratețe pentru detectarea cancerului. Scanarea PET poate detecta cancerul cu radio-trasori tumorali specifici, crescând precizia diagnosticului. PET-RMN este produsul tehnologic care încorporează detectorii de înaltă definiție PET și câmpul magnetic al unui RMN 3 Tesla, rezultând astfel cel mai precis echipament imagistic pentru diagnosticarea cancerului.

Află mai multe despre scanarea PET-RMN >>

RMN intraoperator 3-Tesla

RMN intraoperator 3-Tesla este tehnologia imagistică ce permite localizarea și eliminarea completă a tumorilor cerebrale prin furnizarea de imagini în timpul operației. Datorita faptului poziția tumorilor se poate modifica în timpul intervențiilor, pot apărea complicații și erori sau necesitatea unei intervenții chirurgicale secundare. Dispozitivul RMN intraoperator elimină toate aceste inconveniențe, furnizând imagini în timp real fară a afecta structurile normale ale țesutului cerebral.

Află mai multe despre RMN intraoperator 3-Tesla >>

RMN pentru întregul corp

RMN pentru întregul corp este investigația ce identifică posibilele tumori înainte acestea genereze simptome. Este o metoda rapiza și sigură pentru identificarea și diagnoza precoce a cancerului, dar și incazul analizelor de rutină pentru verificarea stării de sănătate. Este o analiză fară radiații și fară pericol pentru sănătatea pacientului. Persoanele sănătoase, dar mai ales cele cu suspiciune pentru boli oncologice pot apela la scanarea RMN pentru întregul corp.

Află mai multe despre RMN pentru întregul corp >>

OFERTĂ SPECIALĂ: RMN întregul corp + consult medical 900 Euro

Mamografia digitală cu tomosinteză

Mamografia digitală cu Tomosinteză crează o imagine tri-dimensională a sânului folosind raze X. Tomosinteză este o metodă pentru producerea de imagini ale unor secțiuni paralele prin organul investigat, folosind un sistem radiografic general cu raze X și un detector digital direct. Este o tehnică foarte nouă și este disponibilă în puține centre, printre care și spitalele partenere TRAVEL MEDICAL din Turcia.

Află mai multe despre mamografia digitală cu tomosinteză >>

FlashCT

FlashCT este un dispozitiv CT (computer tomograf) cu proprietatea specială de a fi cel mai rapid din lume. Acesta folosește o cantitate minimă de radiații și realizează o tomografie a întregului organism în 4 secunde și o angiogramă în 0.6 secunde. Acest timp scurt de examinare este ideal în diagnosticarea copiilor.

Află mai multe despre FLASH CT >>

 

Avantajele colaborarii cu Travel Medical

PRET

Prețuri mai mici sau cel mult egale cu cele oferite de spitale

DOCUMENTE

Transmiterea gratuită a documentelor medicale

CONSILIERE

Second opinion și consiliere medicala gratuită

ORGANIZARE

Organizarea completă a deplasării (avion, hotel etc.)

TRANSPORT

Transport gratuit intre spital, hotel și aeroport

TRADUCERE

Traducerea documentelor medicale în și din limba engleză (gratuită în unele cazuri)

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați