ACIBADEM

Turcia o destinatie de exceptie in medicina

Turcia dispune de servicii medicale de exceptie, avand centre de tratament dotate cu aparatura de ultima generatie si medici renumiti pe plan mondial.

In Turcia functioneaza 400 de spitale private, 200 dintre ele numai in Istanbul. Competitia puternica dintre operatorii privati a generat cresterea calitatii serviciilor medicale. Totodata, statul ofera programe speciale de training in strainatate pentru medici si asistente.

Aceasta politica a facut ca Turcia sa se situeze printrea tarile cu cea mai mare rata de vizitare cu scopul unei calatorii cu interes medical.

DE CE ESTE MAI AVANTAJOS IN TURCIA?

  • Costuri mai mici comparativ cu clinicile din Uniunea Europeana
  • Distanta catre aceasta destinatie este in multe cazuri mai scurta si preturile mai mici decat in multe tari ale Uniunii Europene (costuri de transport, cazare etc reduse)
  • Pachete speciale de consultatie, tratament , medicatie
medicina la cele mai inalte standarde

Acibadem o destinatie de top

SGS                        DAR

Acibadem Healthcare Group este un holding de spitale private din Turcia, de prima importanta in Turcia si nu numai. Ofera din anul 1991 servicii medicale de calitate folosind tehnologii de ultima generatie. Acibadem are 17.000 de angajati.

Acibadem Healthcare Group dispune de 21 spitale generale, 16 centre medicale si nenumarate laboratoare.

Acreditari precum: EFQM (European for Quality Management), ISO (International Organization for Standardization) fac din Acibadem Healthcare Group un reper pentru organizatiile mondiale de sanatate.