ACIBADEM Bodrum – destinatia perfecta pentru turismul medical

Grupul ACIBADEM a deschis un nou spital în cea mai renumită staţiune de vacanţă din Turcia, BODRUM.

Spitalul din Bodrum are o suprafaţă utilă de 12.000 m² în care pacienţii pot fi trataţi, în aceleaşi condiţii de exigenţă, în toate domeniile medicale.

Spitalul a fost echipat pentru a furniza un tratament medical la cele mai înalte standarde, atât pentru cei care locuiesc în zonă cât şi pentru stăinii care-şi petrec concediul în această staţiune. În acest centru medical îşi pot continua tratamentul pacienţii care doresc să vină în vacanţă dar sunt în cursul unui tratament medical în alte centre de sănătate din lume şi au nevoie de servicii medicale la cele mai înalte standarde.

Noul spital ACIBADEM Bodrum se mandreste si cu premiere pentru regiunea pe care o deserveste. De aceste noutati pot beneficia si turistii straini aflati in trecere prin minuanata statiune Bodrum.

Radiologia beneficiaza de capabilitati extinse de diagnosticare cu noul sitem 1.5 MRI.

Computer Tomograful 256-slice – realizeaza sacanarea completa a inimii sau a altor organe in cadrul unei singure rotatii. Remarcabil de rapid, sistemul face o scanare in aproximativ 5 secunde. Astfel, este redusa substantial expunerea la radiatii (reducere de 80% fata de sistemul de scanare 64 slice CT). Sistemul este sufficient de rapid pentru a capta imagini intre doua respiratii ale pacientului. Cu acest scanner, medicii pot vedea inima si arterele sale coronare din orice unghi. Aceste imagini pot duce la un diagnostic complet non-invaziv şi chiar de evaluare de risc pentru boala coronariana.

Mamografia digitala, radiografia digitala, ultrasonografiile Doppler, plus sistemul PACS –( Picture Archiving and Communication System) –folosit pentru managementul imaginilor si informatiilor ofera la cerere in toate retelele existente in spitalele ACIBADEM, vizualizare radiologica si depozitare pe termen lung “permanent online”. Cu PACS este imbunatatit cursul de lucru si eficienta intre entitatile medicale, PACS ofera toate instrumentele necesare pentru cea mai buna ingrijire a pacientilor.

Atfel ca, investigtatiile facute in Bodrum le puteti avea oricand la dispozitie in orice alt spital ACIBADEM din Istanbul.

Staţiunea Bodrum în care Acibadem a deschis noul său spital este situată pe coasta egeeană, pe o peninsulă în apropierea insulei Kos. Este un bun punct de pornire într-o călătorie de-a lungul coastei cariene, cu panorama sa de mitologie și istorie, cu o arhitectură tipic mediteraneană, cu plaje de nisip spectaculoase şi mici golfuri stâncoase. Bodrum-ul este fascinant noaptea, este o încântătoare destinație turistică care satisface exigențele oricărui turist şi care îşi aşteaptă vizitatorii să-i descopere misterele. Cunoscut în antichitate sub numele de Halicarnas (Halikarnassos), oraşul Bodrum şi-a câştigat celebritatea prin faptul că este oraşul natal al istoricului grec Herodot şi totodată locul unde se găseşte Mausoleul din Halicarnas – una dintre cele şapte minuni ale lumii antice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *