echipamente de top / tratament

Sistemul robotic da Vinci

detalii contact >>

Contactați-ne pentru a afla dacă chirurgia cu Sistemul robotic da Vinci este potrivită pentru problema Dumneavoastră de sănătate.

Avantaje ale colaborării cu Travel Medical:

  • prețuri mai mici sau cel mult egale cu cele oferite de spitale. Travel Medical gestionează un număr foarte mare de pacienți si, pentru a obține cel mai bun raport preț-calitate, negociază în mod gratuit pentru fiecare caz, cu mai multe unități medicale.
  • transmiterea gratuită a documentelor medicale;
  • second opinion și consiliere medicala gratuită;
  • organizarea completă a deplasării (avion, hotel etc.);
  • transport gratuit intre spital, hotel și aeroport;
  • traducerea documentelor medicale în și din limba engleză (gratuită în unele cazuri).

Plata serviciilor medicale se face doar la spital. Travel Medical nu percepe nicio taxă suplimentară pentru gestionarea cazului.

Sistemul chirurgical robotic "da Vinci" - interventii chirurgicale practicate prin incizii foarte mici.

da Vinci

Manipularea robotului "da Vinci" se poate face de la distanta, folosind o consola cu ajutorul careia se controleaza instrumentele chirurgicale atasate de bratele robotului. In cazul interventiilor pe inimia, cum ar fi schimbarea unei valve, bratele robotului sunt introduse prin incizii de aproximativ 2 cm, facute sun stern.

Astfel, in timp ce opereaza sistemul robotic "da Vinci", chirurgul nu trebuie sa se afle in camera de operatii, ba mai mult decat atat, poate fi la continente distanta.

Majoritatea chirurgilor care opereaza cu ajutorul robotului "da Vinci", in spitalele ACIBADEM, au facut stagii de training in Germania si Franta.


Sistemul robotic "da Vinci"

Robotul "da Vinci" este prevazut cu

  • o camera de luat vederi de inalta rezolutie, care mareste de 12 ori imaginea.;
  • 4 brate robotice cu posibilitatea de rotatie de pana la 540 grade, permitand astfel miscari complexe intr-un spatiu extrem de mic, imposibil de facut de catre orice chirurg.
  • dispozitivul poate fi operat chiar si de un chirurg ale carui maini tremura, aceste miscari fiind eliminate de catre sistem;

Afla mai multe despre echipamentele de top din spitalele partenere Travel Medical >>


chirurgie cardiovasculara

cardiochirurgie minim-invaziva

Inlocuire de valva mitrala prin metoda non-invaziva

In spitalele ACIBADEM, exista posibilitatea efectuarii unor interventii chirurgicale cardiace sau vasculare, prin metode laparoscopice, cu ajutorul unor roboti coordonati de specialisti chirurgi. Avantajul metodei constă în faptul că incizia făcută este foarte mică în comparaţie cu cea facuta in cazul unei operatii clasice. In acest tip de operatii, dupa interventie, raman urmele unor foarte mici trei gauri prin care au fost introduce bratele robotului. Totodata, interventia este mult mai putin traumatica, necesitand un timp de recupreare considerabil mai scurt.

Acest tip de interventii se fac in spitalele ACIBADEM incepand cu anul 1999. Pana in 2012 peste 6000 de pacienti au fost operati folosind aceast tip de interventii.


Afla mai multe despre interventiile chirurgicale cardiace care se pot efectua cu robotul "da Vinci" >>

tratamentul cancerului de prostata

chirirgia prostatei prin metoda da Vinci

Fă din cancerul de prostată o victimă!

[proatatectomie prin metoda da Vinci]

Prostatectomia se indică în principal în cazurile de cancer de prostată atunci când el nu a afectat ţesuturile învecinate.

Ultimele studii arată că pacienţii diagnosticaţi cu cancer de prostată şi supuşi inteventiei chrurgicale - prostatectomie au rata de supravieţuire cu mult sporită.

Datorită inovatoarei tehnologii chirurgicale da Vinci, medicii pot oferi un tratament minim invaziv pentru cancerul de prostată - Prostatectomia da Vinci.


Afla mai multe despre chirurgia prostatei prin metoda "da Vinci" >>