diagnosticarea cancerului de prostată

RMN pentru intregul corp

detalii contact >>

Contactați-ne pentru detalii despre metodele moderne de diagnosticare a cancerului de prostată și cum poți beneficia de acestea.

Avantaje ale colaborării cu Travel Medical:

  • prețuri mai mici sau cel mult egale cu cele oferite de spitale. Travel Medical gestionează un număr foarte mare de pacienți si, pentru a obține cel mai bun raport preț-calitate, negociază în mod gratuit pentru fiecare caz, cu mai multe unități medicale.
  • transmiterea gratuită a documentelor medicale;
  • second opinion și consiliere medicala gratuită;
  • organizarea completă a deplasării (avion, hotel etc.);
  • transport gratuit intre spital, hotel și aeroport;
  • traducerea documentelor medicale în și din limba engleză (gratuită în unele cazuri).

Plata serviciilor medicale se face doar la spital. Travel Medical nu percepe nicio taxă suplimentară pentru gestionarea cazului.

Rmn-ul de prostata multiparametric este o noua tehnica care combina imagistica anatomica cu cea functionala - RMN cu Difuzie si RMN cu Perfuzie (Diffusion MRI si Perfusion MRI) cu rol important in diagnosticarea oncologica prin stabilirea unui scor de evaluare si excluderea a riscului de cancer. Este metoda imagistică cu cea mai mare sensibilitate în evaluarea extinderii locale a tumorii.

Așa că, dacă rezultatul acestei investigatii imagistice este normal, probabilitatea de a avea cancer de prostata este extrem de scăzuta.

RMN de prostata multiparametricPe de altă parte, RMN-ul multiparametric poate localizate corect si precis tumora iar imaginile pot fi utilizate ca o hartă pentru biopsia țintită.

RMN-ul de prostată multiparametric este investigatia care face diferenta in diagnosticarea cancerului de prostata aducand informații precum: localizare, volum tumoral, grad de agresivitate caracterizare și stadializare. Informațiile contribuie la stabilirea strategiei terapeutice ulterioare.


Află când este indicat RMN-ul pentru prostată multiparametric >>

Afla mai multe despre diagnoza și tratamentul cancerului de prostata >>