diagnosticarea cancerului de prostată

Ga-68 PSMA PET

detalii contact >>

Contactați-ne pentru a afla dacă Ga-68 PSMA PET este potrivit pentru diagnosticarea problemei Dumneavoastră de sănătate

Avantaje ale colaborării cu Travel Medical:

 • prețuri mai mici sau cel mult egale cu cele oferite de spitale. Travel Medical gestionează un număr foarte mare de pacienți si, pentru a obține cel mai bun raport preț-calitate, negociază în mod gratuit pentru fiecare caz, cu mai multe unități medicale.
 • transmiterea gratuită a documentelor medicale;
 • second opinion și consiliere medicala gratuită;
 • organizarea completă a deplasării (avion, hotel etc.);
 • transport gratuit intre spital, hotel și aeroport;
 • traducerea documentelor medicale în și din limba engleză (gratuită în unele cazuri).

Plata serviciilor medicale se face doar la spital. Travel Medical nu percepe nicio taxă suplimentară pentru gestionarea cazului.

Ga-68 PSMA PET– investigaţie indicată în cazul cancerului de prostată

Scanare Ga-68 PSMA PET +
+ bilet de avion dus-intors + o noapte cazare
Preț pachet*: 1750 Euro!

* traducator pentru limba romana si transportul in Istanbul incluse

Cancerul de prostată este destul de dificil de detectat prin metode imagistice commune, cum ar fi razele X, tomografia computerizată, imagistică prin rezonanţă magnetică (RMN), scanări convenţionale sau tomografie cu emisie de pozitroni (PET).

De aceea, pentru a localiza cu precizie cancerul de prostată şi pentru a reflecta caracteristicile patologice ale prostatei, sunt necesare teste imagistice de încredere şi foarte avansate.

Investigaţia PET cu o radiotrasor [68Ga]- galiu marcat Antigen Specific Prostatic (68Ga-PSMA-prostate-specific membrane antigen) s-a dovedit de mare succes în investigarea şi diagnosticarea cancerului de prostată și în special a recidivelor şi metastazelor cancerului de prostată. Mai mult decât atât, imagistică PET cu 68Ga-PSMA marchează leziunile suspecte pentru cancerul de prostată, cu contrast foarte bun şi o rată de detecţie foarte ridicată, chiar şi atunci când nivelul de antigen specific prostatic este scăzut.


Stiati ca:

 • Antigenul membranar specific prostatei (PSMA) - o proteină transmembranară are o supraprezenta in majoritatea celulelor cancerului de prostata; aceasta proteina a dobândit un interes sporit ca moleculă țintă pentru imagistica moleculara.
 • După diagnosticarea unei tumori, trebuie efectuată stadializarea locală şi la nivelul întregului corp pentru a se putea prescrie un tratament adecvat.
 • PET PSMA – determina gradul de raspandire cancerului de prostata in ganglionii limfatici sau in alte organe.
 • Pentru pacienții cu recidiva de cancer de prostată, s-a demonstrat că utilizarea imaginilor Ga-68 PSMA-PET crește sensibilitatea în detectarea zonelor metastatice, chiar și la valori reduse ale PSA, comparativ cu imagistica convențională sau examenele PET cu markeri diferiți.
 • Ga-68 PSMA-PET - asigură evaluarea cea mai precisă a răspunsului la tratament prin afişarea modificărilor datorita Ga-68 PSMA care marchează leziunile suspecte pentru cancerul de prostată.

 • Află mai multe despre metodele de tratare a cancerului de prostată în spitalele partenere Travel Medical >>