detoxifiere

The LifeCo’s Phuket Detox Center

Detalii contact >>

Contactați-ne pentru a programa o cură de detoxifiere

The LifeCo Bodrum Detox Center
30% discount!

PRETURI pe zi de program de detoxifiere, cu cazare inclusă * Cameră single Cameră dublă
Standard room
+ Detox Program
235 €  165 € 420 €  295 €
Deluxe Suite room
+ Detox Program
320 €  225 € 620 €  435 €

Oferta este valabilă în perioada 1 noiembrie 2017 - 28 februarie 2018.


The LifeCo ANTALYA Detox Center


PRETURI pe zi de program de detoxifiere,
cu cazare inclusă
Single Double
Cameră cu vedere spre oraș + Detox Program 235€ 395€
Cameră cu vedere spre mare + Detox Program 260€ 450€

The LifeCo PHUKET - Thailanda

Primul centru LifeCo deschis în afara Turciei se află la Phuket - perla din marea ANDAMAN. Al cincilea la număr, The LifeCo Phuket este pregătit să își primească oaspeții din întreaga lume.

Un cadru natural impresionant, o atmosferă de deplin confort cu influențe thailandeze și minunate terapii naturale și de suport în combaterea bolilor cronice vă așteaptă la The LifeCo Phuket

Situat pe malul lacului, cu vedere către munți, în Phuket, acest nou centru a fost special creat pentru a oferi cele mai naturale soluții în lupta cu stresul, în protecția față de îmbolnăviri, cu ajutorul terapiilor anti-aging și de well-being și prin abordarea unui stil de viață sănătos, toate înglobate în abordarea holistică Sănătate 360°.

The LifeCo Phuket - Thailanda
Oferta lunii octombrie

Schimbă-ți viața: 21 de zile program detox și plătești doar 14!
Prea mult? Atunci stai 14 zile și plătești doar pentru 10!
Sau dacă te grăbești, - stai 10 zile și plătești doar 7!

Oferta valabilă pentru programe desfășurate în cursul lunii Octombrie 2017.

Descoperă noul The LifeCo Phuket

PRETURI pe zi de program de detoxifiere, cu cazare inclusă Single Double
Camera Standard 215 € 375 €
The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center The LifeCo Antalya Detox Center


La The LifeCo Phuket veți beneficia de programe nutriționale axate pe detoxifiere, echilibrare ponderală, purificare post-cancer, vindecare naturală, terapii cognitive și multe altele. Aici, într-o atmosferă plină de liniște și pace, departe de rutinele zilnice, vă veți simți special și purificat.

Centrul este situat la doar 5 minute (5 km) de mers cu mașina față de aeroport, la 2 km. de plajă (se asigură transport), se întinde pe o suprafață de 20.000 mp., iar capacitatea acestuia este de 40 de camere.

Cum vă alegeți perioada? Vremea este perfectă în perioada Noiembrie – Februarie, ceva mai încinsă în Martie – Mai, iar sezonul ploios durează din Iunie până în Octombrie.


Ce inseamna detoxifierea? >>


Ce program de detoxifiere ti se potriveste? >>