tratamentul cancerului - radioterapie

TrueBeam

detalii contact >>

Contactați-ne pentru a afla dacă tratamentul cu True Beam este potrivit pentru problema Dumneavoastră de sănătate

Avantaje ale colaborării cu Travel Medical:

  • prețuri mai mici sau cel mult egale cu cele oferite de spitale. Travel Medical gestionează un număr foarte mare de pacienți si, pentru a obține cel mai bun raport preț-calitate, negociază în mod gratuit pentru fiecare caz, cu mai multe unități medicale.
  • transmiterea gratuită a documentelor medicale;
  • second opinion și consiliere medicala gratuită;
  • organizarea completă a deplasării (avion, hotel etc.);
  • transport gratuit intre spital, hotel și aeroport;
  • traducerea documentelor medicale în și din limba engleză (gratuită în unele cazuri).

Plata serviciilor medicale se face doar la spital. Travel Medical nu percepe nicio taxă suplimentară pentru gestionarea cazului.

Radiochirurgia este redefinită cu sistemul TRUEBEAM STx. Bun venit în viitor!
Limitele tratamentelor de radioterapie au fost depăşite cu o tehnologie proiectată de la zero pentru a optimiza atât radioterapia cât şi radiochirurgia.

Tratamentul cu cea mai mare acurateţe şi precizie al tumorilor este prezent acum la ACIBADEM.

Puterea, Precizia și Viteza lui TRUEBEAM STx aduce mai multe rezultate pozitive în tratamentul tumorilor!


TRUE BEAM STx

TRUEBEAM STx reprezintă o tehnologie de radioterapie inovatoare, de ultimă generație, ce înglobează într-un singur aparat caracteristicile tuturor echipamentelor folosite în radioterapie. TRUEBEAM STx, cu abilitatea să de a focaliză radiaţia direct în centrul ţintei, nu face doar posibil că ţesuturile sănătoase să primească un nivel scăzut de radiaţîi dar, prin capacitatea să de a furniza doze mai mari de raţiaţîi, reduce de 4-8 ori timpul cât pacientul este supus radiaţiilor.
Astfel este crescut succesul tratamentului şi confortul pacientului.

Sistemul TRUEBEAM STx utilizează un sistem de comandă reproiectat în întregime și o multitudine de inovații tehnice pentru sincronizarea dinamică a imagisticii, a poziționării pacientului, a gestionării mișcării și a livrării tratamentului, poate fi utilizat pentru toate formele de modalități de radioterapie avansată, inclusiv Radioterapia și Radiochirurgia ghidate imagistic (IGRT și IGRS), Radioterapia cu intensitate modulată (IMRT), Terapia cu arc modulat cu intensitate volumetrică (RapidArc) și radioterapia de corp stereotactică (SBRT), împreună cu radioterapia conformațională convențională și 3-D.

Assoc. Prof. Meriç Șengöz - specialist in radioterapie oncologica, despre avantajele utilizării TrueBeam

Dispozitivul TRUEBEAM STx este superior altor dispozitive de radioterapie deoarece poate realiza radioterapie și radiochirurgie pe aceeași platformă.
Întrucât rata dozei poate fi mărită de 8 ori în comparație cu alte acceleratoare lineare, poate realiza RapidArc mai rapid. Ceea ce îl face să se remarce față de alte tehnologii constă în faptul că poate asigură o doză mai mare într-o perioadă mai scurtă, grație capacității sale de a trece la o doză mai mare, asigurând astfel procese de tratament de înaltă performanță, reducând prin această caracteristică durata și numărul de sesiuni. Una dintre cele mai importante diferențe constă în faptul că poate realiza iradierea cu o administrare îmbunătățiţă a dozei, cu o acutateţe de sub 0,5mm asupra punctului de focalizare, urmărit şi cu ajutorul echipamentelor de prelevare a imaginilor de înaltă rezoluție.

TrueBeam poate trata cazurile de cancer oriunde în organism, pentru care există indicaţie de radioterapie. Tehnologia TrueBeam deschide noi posibilități de tratare a cazurilor dificile, cum ar fi cancerul de plămâni, sau tipuri de cancer localizate la nivelul pieptului, abdomenului, capului şi gâtului, precum şi alte tipuri de cancer care pot fi tratate cu radioterapie.


TRUE BEAM STx

TrueBeam se roteşte în jurul pacientului livrând doza de radiaţie prescrisă din toate unghiurile. Aparatul combină, cu o extraordinară acurateţe, imagistica captată în timp real, radioterapia şi sofisticata tehnologie RapidArc. Toate cu o viteză foarte mare. Instrumentele ce captează imaginile în timp real permit medicului să vadă tumora pe care o tratează şi să sincronizeze fasciculul de raze cu respiraţia pacientului.


Dincolo de realizările tehnice impresionnte, TRUEBEAM STx a fost proiectat cu multe caracteristici care țin cont de pacient şi de confortul acestuia.

TRUEBEAM - RAPID, PUTERNIC, NON-INVAZIV.


Află mai multe despre echipamentele de top din spitalele partenere Travel Medical >>