tratamentul cancerului de san

Radioterapia Intraoperativa - IORT

detalii contact >>

Contactați-ne pentru a afla dacă puteți beneficia de IORT, una dintre cele mai moderne metode de tratament pentru cancerul de sân.

Avantaje ale colaborării cu Travel Medical:

  • prețuri mai mici sau cel mult egale cu cele oferite de spitale. Travel Medical gestionează un număr foarte mare de pacienți si, pentru a obține cel mai bun raport preț-calitate, negociază în mod gratuit pentru fiecare caz, cu mai multe unități medicale.
  • transmiterea gratuită a documentelor medicale;
  • second opinion și consiliere medicala gratuită;
  • organizarea completă a deplasării (avion, hotel etc.);
  • transport gratuit intre spital, hotel și aeroport;
  • traducerea documentelor medicale în și din limba engleză (gratuită în unele cazuri).

Plata serviciilor medicale se face doar la spital. Travel Medical nu percepe nicio taxă suplimentară pentru gestionarea cazului.

IORT: radioterapie într-o singură doză aplicată în timpul operației - alternativa modernă, sigură și rapidă la radioterapia clasică a cancerului de sân .

Radioterapia Intraoperativă IORT - în cazul cancerului de sân, reprezintă o nouă dimensiune a utilizării radioterapiei în tratarea cancerului concomitent cu conservarea sânului.

În cazul pacientelor cu cancer de sân care optează pentru operatia de lumpectomie (rezectie parțială a sânului), tehnica modernă de radioterapie intra-operativă – IORT reprezintă o alternativă practică și sigură la terapia standard de iradiere a sânului. Radioterapia IORT, adică O SINGURĂ DOZĂ DE IRADIERE APLICATĂ ÎN TIMPUL OPERAȚIEI poate înlocui tratamentul clasic de radioterapie care inseamnă iradiere zilnica pentru o perioadă de aproximativ 4-7 săptămâni.

Radioterapia IntraoperativăIORT ofera o opțiune de tratament, care permite medicilor să utilizeze o doză unică de radiații ce se aplică în timpul operației de lumpectomie direct pe masa de operație.

Aplicarea unei singure doze de radioterapie în exact locul în care a existat tumoarea reduce drastic recurența apariției cancerului în țesutul adiacent. Iradierea se face direct în cavitatea ramasă prin îndepartarea tumorii.

Prin această metodă, pacienta primește o doza unică internă de radiație ca un tratamet definitiv ce inlocuiește multele săptămâni de radioterapie ce ar urma operației de lumpectomie. Faptul că pacienta nu va mai veni la spital pentru tratamentul de radioterapie de dupa operație reprezintă și acesta un avantaj semnificativ.

Centrul de excelență pentru tratarea cancerului de sân de la ACIBADEM MASLAK ofera această procedură noua si avantajoasa, ce scurtează considerabil timpul tratamentului și crește confortul pacientelor.

Mai mult decât atât, dacă se are in vedere o viitoare operatie (estetica), nu va trebui sa se aștepte vindecarea rănilor produse de radioterapie, pielea și țesutul exterior nu iși pierd din proprietăți.

Află mai multe despre diagnoza și tratamentul cancerului de sân la ACIBADEM >>

Afla mai multe despre radioterapie ca metoda te tratament al cancerului si despre aparatura disponibila la ACIBADEM >>